Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (852/899) > >>

Corector:
Ljudine, guma prosla par stotina kilometara.

Vozim se, i reko sad cu zakocit prednjom ko isus, kulturno kako inace ljudi staju kad se zapice u crveno svjetlo na praznom semaforu, cisto da vidim kako UTAPA. I sta se desilo? Prije nego sto sam osjetio silu kocenja, zablokira prednji kotac j#bo ga otac i podvije mi se prednji krajnu desno.
Dalje znate kako prica ide. Al ja to jos nisam doveo do kraja...

Ali navikao sam na padavicarska g#vn# od guma.

Inteligentan covjek bi odma pomislio, testirao je mokru gumu, ne, dosao sam do praone, a prije praone sam se klizao po razlicitim podlogama.

Jos gledam svi cmrlje nesta na 2 kotaca. Pa sta se to desava, kad ono ne mozes da si bog izegzistirat na padavicarskom sranju.

Cuvajte se, pazite se, i naravno, jebite ako svjesno kupujete padavicarski otpad od guma.

Ja sam duboko uvjeren da ce ova guma drzati kada bude 40* i kada vlaga bude 30%.

Evo i jedan video. Ne mozes mi blokirat prednji kotac u voznji s jednom rukom. Pa di si onda s 2 ruke kad treba kociti? Pogadjate, u picki materini i kao takav ulazis garantirano u klub padavicara. I DA, nema veze sto se lagano vozis, najebati ces s 7kmh sano tako i nabiti bradom od tvrdi asfalt.

https://youtube.com/shorts/BWrpA7C-VLQ?feature=share

Deki.:
Šta bi ti? Guma stara 5 godina zrela je za zamjenu. Jedino ti imaš neke extremne zahtjeve za gume a da ti neko štapićem na g#vn% napiše briđston bilo bi dobro

Corector:
Po dotu je stara 4 godine.

Namontirane su pocetkom prosle godine nove, a koliko ono smiju biti u skladistu stare?
Garazirane i nisu vidjele sunca.

OK, zajebimo sva ova pitanja gore, ionako nemaju smisla i da je guma friska da svjezija ne moze biti odmah nakon odlezavanja. Nego, jel Vi znate kako se.ponasa Bridgestone star recimo 3 godine s preko 10tkm aktivne toruture???
Pa to je sila covjece, dok onu ripnu ne polizes ti si car.

To su te brutalne usporedbe koje nitko ne dozivljava.

Imam i Heidenau K66 koji takodjer fenomenalno drzi.

Navikao sam se na silovit feedback s prednje osovine, i veoma sam razocaran kad osjetim trenutak padanja s ovim nekim gumama s kojih su neki i ovdje poljubili dobar asfalt ...
Uzalud ti pisati stapicem kad u prvi 10metara odmah shvatis s cim imas posla.

Deki.:
Poštujem tvoja zapažanja. Ti si extremni triper i daily driver i sigurno ti i najmanji detalji znače. Prosječni vozači se voze na danlopu i mišelinu i nemaju problema

Corector:
Prosjecni vozaci su vecinom pali. Brine me jer gledam kako decki krenu voziti dostave i gotovo svi redom se skrse na prvoj kisi.

To mene brine jutros.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju