Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
Corector:
Poskupile su i skoro sve ostale gume za skutere. Koliko sam vidio, za motore su iste cijene.
Corector:
Malo je pocela klizati zadnja kod jaceg kocenja, pod jacim mislim na kocenje koje nema veze s uobicajenom voznjom, nego se masa intenzivno prebacuje na prednji kotac i zadnjem malo ostaje pa oklizne, ali kad je guma nova onda i to malo pritiska iza voli ugristi asfalt.
Rekao bih, da je zadnja guma blizu onih padavicarakih, ali novih novcatih, a u voznji nema zezanja. Sad im je peta sezona, ko bog! Ide to dok konci ne izlete vanka.
Malo ovako matematike kad se uzme u obzir. Padavicarske traju sezonu do dvije, dalje je vec dropanje u performansama, odnosno iskljucivo kad su dobro ugrijane. A ovo je u petoj sezoni, za isti kes.
NightWalker:
Gledam kupit zadnju gumu za runnera 50, trenutno imam dimenziju 130/60 13 ali u prometnoj mi pise 140/60 13 i sad gledam na netu gume i ova sa sirinom 140 je dosta skuplja od 130, pa brijem da opet kupim sa 130 jer me nitko nije uopce zezo na tehnickom :dontknow:
challenbeen:
Uzmi 140, bolje će ti ić a i bolje ide u zavoj nego sa 130
Bakonja fra Brne:
Evp gledam nove gume za svog Elystara. Vidim da se preporučuju Bridgstone, ali tražeći po netu teško ih je naći, a kamo li naći i montirati kod istog majstora. Uzgred rečeno mislio sam ići kod Daria pa ako netko ima kontakt i novu adresu jer u Trnskom više nisu.
Alternativna su mi Dunlopice u Zapruđu gdje ih mogu kupiti i montirati, ali vidim da velite da su tvrde.
Tražim neke meke, udobne gume. Vozim se isključivo ljeti i to malo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju