Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
aragonY:
Te me7teen nisu na felgama, ispuhane su?
Corector:
--- Citat: aragonY - 28 Veljača, 2021, 11:26:51 ---Te me7teen nisu na felgama, ispuhane su?
--- Kraj citata ---
Demontirane su, pa su onda jos sire.
aragonY:
Pa da, to hocu i reci..
Corector:
Znam :D Nastavi niz; nisu na felgama>ispuhane su>demontirane su.
Tomi_ZG:
--- Citat: jony b. - 28 Veljača, 2021, 01:22:48 ---....sad je gotovo.... Okrenuta je poput zadnje....
--- Kraj citata ---
Nisi vidio post u kojem je doslovno nacrtano zakaj Rear guma ide kontra ili si popustio pod neznanjem vulkanizera ne želeći mu kontrirat?
Jer primjetio sam u dosta slučajeva da ljudi pitaju neke stvari i kad im se objasni opet dolaze "skrušeno" pred majstora fušera i puštaju ga da krivo radi po svom jer eto on je "majstor" i on "zna",a onda isti poslije kukaju da ne valja,e to mi nikad neće bit jasno
Sad sam se sjetio kad sam nosio tuđe gume u Vulkal(po želji vlasnika jer ja kod tih šustera ne bi išao ni besplatno) i kad je lik blejao ko tele kad sam mu rekao da okrene prednju gumu kontra,onda su počele spike kak on to radi 15 godina(možda auto gume),ja sam mu mrtav ladan rekao da to mene ne impresionira i da napravi kak sam mu rekao,a ak neće pošto je već bilo plaćeno onda nek zove nadležnu osobu,normalno da je zašutio i na taj način treba s takvima,samo mnogi nemaju jaja,pa plačaju fušere,a poslije kukaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju