Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
Tomi_ZG:
Rear gumu koju montiraš naprijed obavezno okrećeš kontra,jer prednja guma trpi obrnuto proporcionalne sile
dario007:
Ja sam prednju okretao kontra samo ako je to naznaceno na gumi.Sve ove koje nisu imale napisano da se montira kontra sam okretao isto kao zadnju i nikad nije bilo problema.
I po toj tvrdnji bi tu tvoju okretao isto kako stoji zadnja.
Corector:
--- Citat: Tomi_ZG - 26 Veljača, 2021, 00:20:17 ---Rear gumu koju montira%u0161 naprijed obavezno okre%u0107e%u0161 kontra,jer prednja guma trpi obrnuto proporcionalne sile
--- Kraj citata ---
Logicno je ovo objasnjenje. Kod mene su Hoopice odvozile 3 srzone tako da je Rear bilo okrenuto u smjeru vrtnje kotaca naprijed. Ja sam se dizao na prednji, silovao po tom pitanju sile gumu. Gume su drzale kao po tracnicama. Treba jednostavno poslati mail vise proizvodjaca i vidjeti kaj kazu.
Ajmo sad realno.
Netko tko se normalno vozi, taj ce vise imati problema od potencijalne jebacine na tehnickom nego na cesti. Nema tu neke krucijalne razlike, jer se ne razvijaju extremne sile ni brzine.
Realno, ja unistim i deformiram Molas gume od silovitog kocenja i stvore se kaskade na ripnama koje su obrnuto poslozene od smjera vrtnje, dakle vozim se kao po stepenicama!
Ajde istrazite to detaljno sta bi bilo ako se guma krivo okrene, nek se zna.
Ali realno na 50ccm to ne bi trebalo nikoga sekirati toliko koliko to da ima neke plasticne i padalicarske gume, a i dolazili su ljudi s krivo okrenutim gumama koje skuzis tek nakon vise godina...
Kod mene na pretovarenoj Pezi, zadnja trpi sile ko prednja na nekim skuterima.
Uglavnom, previse sekirancije oko vrhunske gume koja je tako odvozena 3 sezone i sve je bilo TOP! Skalpovi, pucanja gume, demontaze gume u votnji, to se nece desiti da je ne znam kako okrenes na 50ccm.
Bitno je da nisi na felgi, e tad je opasno!
Tomi_ZG:
Vidim ja da vas i dalje muče ti smjerovi,evo objašnjenja zakaj guma koja postoji samo kao REAR,a montira se na prednju osovinu ide naopako
Tekst je c/p iz posta od IgorSB iz ove teme,objašnjenje je od Bimbe iz Motoboxa,dotični mi je rekao istu stvar kad sam telefonski razgovarao s njim,a isto su mi rekla i braća iz Trnskog kad sam bio kod njih,s obzirom da su to dva najbolja moto vulkanizera u državi,sumnjam da neki seoski fušer zna bolje od njih
--- Citat: ---- Postoje gume za dvojnu montažu ( za straije motore, slabije skutere itd.. ) koje su predviđene za ugradnju na kako prednju , tako i na zadnju osovinu. Isto tako ( većina ), gume predviđene za ugradnju na određenu osovinu, dakle za prednji kraj i za zadnji kraj
- Montažu gume ne određuje šara ( kod velikih motora u većini je usmjerena prednja suprotno od zadnje ) nego je na bočnici gumu označena rotacija, odnosno smjer kako se montira guma. Kod guma za dvojnu montažu je oznaka dupla i na jednoj strani piše Front ( smjer rotacije kod montaže na prednju osovinu ) a druga Rear ( smjer rotacije za zadnju osovinu ). Kod ostalih guma, na gumi piše Front i oznaka smjera ( dakle montira se na prednju osovinu i prati se oznaka rotacije ) i isti je slučaj kod guma za zadnju osovinu
- E sad , ovo je konkretno vezano za slučaj iz mog odgovora, radi se o skuteru koji nazad ima gumu 120/70-14. Problem je u tome što je to dimenzija u kojoj trenutno na tržištu postoje gume koje su predviđene za montažu isključivo na prednju osovinu.
Kada se na prednji kraj montiraju gume predviđene za montažu na zadnji kraj, ili obrnuto, obavezno se moraju montirati u kontra smjeru od onog naznačenog na gumi. Razlog tome je sljedeći. Smjesa gazečeg sloja izlazi iz proizvodnje kao beskonačna traka, reže se na određenu dužinu , namotaje oko karkase i spaja u jednoj točki. Spoj je pod kutem. Najveće sile koje djeluju na prednju gumu ( kočenje ) su iz kontar smjera u odnosu na najveće sile koje djeluju na zadnju gumu ( ubrzanje ). Spoj na gumi je pod kutem da kod najvećih sila ima najveći pritisak jedne strane na drugu. Kada se guma za prednji kraj montira nazad ili obrnuto, a ne okrene se smjer, onda sile ne djeluju na spoj da ga pritišću , nego ga odvajaju, što u konačnici dovodi do separacije gazečeg sloja i odvajanja ( pojavi se pukotina popreko )
--- Kraj citata ---
Corector:
E dobro je da si nasao, ostalo mi je nesto u sjecanju, a toga nije bilo prije 4 godine.
Iako je ovo tumacenje vezano za motocikle gdje nema prostora za ikakve nedoumice, treba to primjeniti i na mopedima. :icon_thumright:
Dakle okrenuti zadnju gumu u kontra smjer na prednjem kotacu i to je to. Nedajte se smesti sto Bridgestobe Hoop B02 130/60-13 postoji samo za zadnju osovinu, jednostavno se okrene kontra i eto je na prednjoj.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju