Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (842/899) > >>

jony b.:
A nisam baš siguran jel smijem ostaviti privatan broj moba (tj. mislim da je privatni jer piše ime i prezime na Viberu, a ne ime firme) pitam ga sutra. Može tako? Danas je onaj GDPR, ili kako se već zove, u igri, a može se nazvat i onaj broj s websopa ili na mail poslat upit!

challenbeen:
+385 99 449 0414 ??

jony b.:
Je da, vidim sad da ima na webu javno naznačen i taj br. za kontakt.... Eto, ne znam jel to samo meni nabavio Hoop, jer nudio mi je Mitas i Dunlop, a ja sam izričito htio Molas ili Hoop od Japanaca.... Ništa Vas ne košta pitat.... Nadam se da će biti još po toj cijeni.... Ja neću trebati uskoro.... A valjda sam pomogao nekom, eto pozdrav!

Corector:
Cestitke na izboru Bridgestone Hoopa B02! To ti je jedna od najboljih guma za skuter, vrhunska je! Probaj ako imas iskustva i sve ce ti biti jasno. Sanse da padnes su dosta manje, a platio si ih kao srot gume.

jony b.:
....kao što rekoh prije, čitao sam postove iznad, pitao Vas ovdje, trebam gumu koja će "paziti" na mladog neiskusnog vozača koji je položio vozački ispit B kategorije pred kraj ljeta.... ja znam da je 7teenu vrijeme prošlo, mada imaju malo km i izgledaju skoro pa novo, osjetio sam nekoliko puta po hladnom, a pogotovo po mokrom asfaltu da su postale plastični karnisteri.... scooter nisam vozio baš po kiši, a od 11. mj pa do sredine 3. nisam ga nikad vozio (acc vani), on u garaži pod ceradom.... no sad se situacija mijenja, vidjet ću kad ih montiramo kolika je razlika....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju