Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (836/899) > >>

Corector:
Cestitke, nemam sto za reci jer na se iskustva i dojmovi preklapaju.

Dodao bih samo za ovo zadnje, kako je Bridgestonea puno teze kuriti jer grize ko lud, pa moras jako uprti prednjim krajem, a tu i tamo ti iskoci cijeli skuter prilikom paljenja gume.

Dakle, jos jedan indikator: ako se guma lako pali, zna se.

Nakon jucerasnje voznje sam presao na Dunlop, klize li ga klize :D

matija84m:
Ja se sa batlaxom vozim kao da je suha i topla cesta :toothy10:
Jbt pjeska ima da ne vjerujes ali nista ne klize i ne bjezi. Osjecaj sigurnosti je jeben.
Prednja je heidenau k66 i jako pouzdana guma za hladne i lose uvjete, nju poznam vec i znam da extremno drzi, ali batlax me ugodno iznenadio da tako dobro drzi na usranoj i masnoj cesti :icon_thumright:

ljubo46:
Ja uzeo Mitasice valjda budu ok
Imam jaku masinu i vozim se samo po suhom pa vjerujem da  bude ok

Corector:
Dobre su te Mitasice, a ove sezone cemo saznati i dokle i koliko tocno. Makar, Mitas nikad nije dugovjecan (to znaci da je super pola sezone, a vec na kraju sezone to vise nije to, pa tko voli nek izvoli). Jedina iznimka koju sam zabiljezio jest Sava MC25 Bogart, da je bila meka 3 sezone i nije eksponencijalno pala s performansama.

S obzirom da je novi model u pitanju, preostaje da vrijeme ucini svoje i da isplivaju informacije iz prvih ruku.

--- Citat: matija84m - 22 Siječanj, 2021, 18:19:37 ---Ja se sa batlaxom vozim kao da je suha i topla cesta :toothy10:
Jbt pjeska ima da ne vjerujes ali nista ne klize i ne bjezi. Osjecaj sigurnosti je jeben.
Prednja je heidenau k66 i jako pouzdana guma za hladne i lose uvjete, nju poznam vec i znam da extremno drzi, ali batlax me ugodno iznenadio da tako dobro drzi na usranoj i masnoj cesti :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Zivio Bridzs! Ja Hoop zovem Cup, zato sto to i jesu. Kad ti veli momak direktno sa staze za njih onda nek mu je vecna slava.

kruno0204991:
Fino izgledaju na NRG-u , di si ih uzimao ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju