Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (833/899) > >>

Tomi_ZG:
Ti ubiti imaš obje gume ko ja prednju,i tu baš fale oni najbolji modeli

Ovaj post prije je bio upućen na 12 i 13" dimenzije

igor.sb:

--- Citat: dario007 - 16 Listopad, 2020, 22:39:33 ---ML 50 po ljetnoj žegi prolazi jedino na 50cc skuteru,za sve ostalo je premekano,bar po mom misljenju.

--- Kraj citata ---

Od 2012 vozim molas na 150ki
Po ljeti cijeli brod se cakli koliko je asfalt gladak, osijek kao i ostali slavonski gradovi isto, nesto kao na moru, uvijek velim u zgu stari izlizani asfalt je bolji nego kod nas novi

--- Citat: Poggiali - 16 Listopad, 2020, 22:17:00 ---
--- Citat: igor.sb - 16 Listopad, 2020, 17:49:25 ---Toplo, suho i da je grub asfalf
Sv. Trojstvo za mc 16

--- Kraj citata ---
ma ni to... meni je ta guma klizala uzas na runneru... mislim da je serijski maxxis koji je dolazio na gileri u to vreme bio bolji  :toothy11:

kad stavis ml50 onda shvatis kaj sve mozes sa skuterom ;D

--- Kraj citata ---

Maxis uopce nije bio los, 150ke su dolazile s njima, nakon 10tkm gume vise nije bilo, nista brze mi se nisu trosile ni me7teeen, pa ni molas

Kad je frend prvi kupio 150ku, stavio sam njegovu potrosenu maxis dot 2000 napred umjesto svoje plasticne mc16 koja je bila novija 3 god, preporod

matija84m:

--- Citat: Tomi_ZG - 17 Listopad, 2020, 12:18:15 ---Ti ubiti imaš obje gume ko ja prednju,i tu baš fale oni najbolji modeli

Ovaj post prije je bio upućen na 12 i 13" dimenzije

--- Kraj citata ---

Da jer za 14" ili fali ponude ili je cjena extremna. Malo prenabrijana za skuterce.

Tomi_ZG:
Znaš zakaj je visoka cijena tih nekih modela,jer su to radijalke koje imaju index brzine do 180kmh i namjenjene su tmax-u i sličnima,mi to možemo stavit ali to je besmisleno po pitanju svega

Corector:
Pohvale za Mitas Touring Force, na motoru.

Guma je mekana na dodir.
Guma je toliko jasno mekana da se osjeti veca udobnost.
Guma drzi i kad je hladna.

To je prava smjesa, kad guma "ulazi" u pore asfalta, a ne padavicarske koje se samo kotrljaju po povrsini asfalta, jer se i plastika kotrlja.

Bridgestone feeling svima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju