Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
crogenie:
Gume i nisu plasticne, po suhom su ok, po kisi inace ne divljam po cesti tako da ne mogu tvrdit, probao sam malo blokirat zadnji na kisi jer sam jednom vozio i rezultat - tako - tako. Nije lose al nije ni odlicno. Meni je najbitnije da na mokrom u normalnoj voznji ne klizu, a za tu cijenu su OK gume. Ja sam htio Metzeller al ovi u pađenu su rekli da nema do iduce godine, a za batlaxice nisam imao para.
andy:
--- Citat: crogenie - 06 Listopad, 2008, 15:56:17 ---Gume i nisu plasticne, po suhom su ok, po kisi inace ne divljam po cesti tako da ne mogu tvrdit, probao sam malo blokirat zadnji na kisi jer sam jednom vozio i rezultat - tako - tako. Nije lose al nije ni odlicno. Meni je najbitnije da na mokrom u normalnoj voznji ne klizu, a za tu cijenu su OK gume. Ja sam htio Metzeller al ovi u pađenu su rekli da nema do iduce godine, a za batlaxice nisam imao para.
--- Kraj citata ---
kolko su one i di ??
igor.sb:
13cola i battlax :nono: :nono:
2TDottore:
--- Citat: igor.sb - 06 Listopad, 2008, 22:19:00 ---13cola i battlax :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
molas ml50. :icon_thumright: :icon_thumright:
andy:
kupljene dunlopice RS 207... :frajer:
prvih 100 km odmah prođeno i super drže svaka pohvala.... vidit ćemo za dalje..
čak ću napomenut da sam dobio na krajnjoj 5 kmh :o...fkt nevjerujem :headbang:
a preporučam i bartolčića iz Bj-a jer super ugrađeno u pol sata obje gume... gume su po 300kn komad... i ugradnja 90 kn i prednja i zadnja sveukupno...
ja prezadovoljan :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju