Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (819/899) > >>

challenbeen:

--- Citat: igor.sb - 14 Kolovoz, 2020, 22:40:35 ---ovako kako si opisao tvrde su i ne oprastaju greske u zavoju
zvuci idealno za zaobici u sirokom luku i kupiti nesto provjereno

--- Kraj citata ---

tvrde definitivno jesu, a ovo za grešku u zavoju, postoji mogućnost da sam se ja malo preračunao i prebrzo zaletio u zavoj (kolanjska sempertina) i išao sam u ogradu... možda je to više moja zajebancija koja me je skoro koštala, jer je prije toga odlično držao zavoj. Da, ali da su malo tvrde, mislim da jesuu... za 500 kn činu mi se ok!

editt: čim prođem barem extra 200-500 km, a to je cca par dana  :laughing7: :laughing7: javit ću onda update...

challenbeen:
Zapravo ne, Mitas Soft su. Ispravija me kolega sa foruma. Gume su odlicne  i išao sam Novalja-Biograd u komadu po mokrom, starom, suhom asfaltu i odusevile su me. Toplo preporucujem svima :)

matija84m:
Jbg sad, jesu soft ili su tvrde?
Daj ih testiraj jos koji tjedan :icon_thumright:

Daj napisi ili poslikaj da vidimo tocno koje su to gume. Jer kod kupovine pise svasta, a ima ih vise vrsti kolko vidim

challenbeen:

--- Citat: matija84m - 15 Kolovoz, 2020, 14:36:37 ---Jbg sad, jesu soft ili su tvrde?
Daj ih testiraj jos koji tjedan :icon_thumright:

Daj napisi ili poslikaj da vidimo tocno koje su to gume. Jer kod kupovine pise svasta, a ima ih vise vrsti kolko vidim

--- Kraj citata ---

Gore ti je i screenshot, a bome i fotka kad su stigle sa naljepnicama ... Odma 2-3 posta... Soft su ipak :D

igor.sb:
postoji obicna i super soft mc 34 u tvojim dimenzijama

super soft komad kosta kao tvoje 2 zajedno

a i na boku bude mitas plavo oznaceno da je softica

tako da... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju