Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
tdj595:
Imam sad na njemu scootsmart stare 3g, istina, skroz dobro drze sad kad je toplo i suho, ali po gradu na losem asfaltu ako je imalo mokro, osjecam se nesigurno, zadnja proklize samo tako...po mokrom moram vozit skroz sporo, strah me i isprobat kocit prednjom. Mislim da cu na kraju morat na heidenau. Bas me smeta taj njihov kalup, skuter postane skroz dosadan po gradu. Kad bi barem bile neke heidenau s obicnim sarama a ne ove traktorske k66, pa da ih iskombiniram s prednjom hoop...
Vidit cu jos malo iskustva za mitas, pa mozda iskombiniram s prednjom bridgestone. Hvala svima na savjetima
matija84m:
Pa ima heidenau i normalnih kalupa.
Ali upitno dal ima ta dinenzija koja ti treba. :dontknow:
Ja sam gledao onu k81 izgleda skroz normalno, nije kao k66 :nono:
Bas pogledaj malo kaj se nudi.
Ali i cjena je paprena to se odma pripremi.
Corector:
--- Citat: tdj595 - 26 Srpanj, 2020, 16:35:31 --- ali po gradu na losem asfaltu ako je imalo mokro, osjecam se nesigurno, zadnja proklize samo tako...po mokrom moram vozit skroz sporo, strah me i isprobat kocit prednjom.
--- Kraj citata ---
Ja sam ti taj osjecaj eliminirao prije nekih 6 godina kada je moj izbor guma u pitanju, tad sam konacno shvatio da moze i bez toga. U takvim uvjetima sam visestruko brzi, makar je to suvisno jer je bitan taj osjecaj sigurnost.
tdj595:
Ma ponuda je nikakva, problem je zadnja u dimenziji 140-70-16, od heidenau samo k66 ima
matija84m:
Neznam kaj ti se ta k66 zamjerila :dontknow:
Mozda ne izgleda sportski ali je solidna guma.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju