Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (813/899) > >>

Corector:
Danas sam naletio na ovo sranje, crvena boja prek zebre = granatiran pad ako naletis u zavoju. Iznenadilo me na Vukovarskoj pa desno u Miramarsku. Kulturno doletio sa 8 banki, kocim 30m ranije, i navaljujem u Miramarsku s 3, 4 banke, i fliiiiis, ALI CEKAJ, vozio sam Bridgestonea, i on je stao, nije nastavio do kraja...

Pazitr se tih zona, po kisi izuzetno veliki oprez preporucujem, i pazite se onih velikih trokut znakova na asfaltu za pjesake, premium gume su nemocne, a ove padavicarske na srecu jos nisam iskusio, ni ne zelim pretpostavljati koliko ce ljudi zbog toga pasti...

Drz'te se!

southcoast:
Pozdrav svima,
Planiram promjeniti obe gume na Yamahi Xmax 250 pa bi bio jako zahvalan ako mi mozete preporuciti neke gume koje su se najbolje pokazale za taj skuter po vasim iskustvima. Cijena je uvijek bitna ali prije svega ciljam na kvalitetu  :toothy9:

tdj595:
Evo taman krenem narucit gume za beverlya i vidim da se vise ne prozivodi metzeler feelfree u dimenziji zadnje gume  :'(
Nemam pojma sta bi uzeo sad, u ponudi je mitas touring force sc, pirelli angel scooter, heidenau k66. Od plasticnih u ponudi je i michelin city grip i dunlop scootsmart.
Heidenau bi bio ocit izbor, ali, imam ih na poweru i nisam prezadovoljan u usporedbi s bilo kojim modelom od bridgestone. A i kalup gume mi ne odgovara previse.

Kakve su ove mitas, s obzirom na cijenu mogo bi ih cesce mijenjat ako ce valjat 2 sezone. Gledam i kombinaciju zadnja pirelli angel i prednja pirelli sport demon. Koja su vasa misljenja?
Vozim cijelu godinu, kisu izbjegavam ali nerijetko se vozim po mokroj cesti po gradu

NightWalker:
Nedavno stavio pirelli angel na runner50 i mogu rec i da po mokrom drzi super(kiša svako malo), ja bi uzeo pirelli kombinaciju kao sta si i naveo.

tdj595:
Evo ne znam sta radit, bas sam ciljao metzeler... Steta sta nema nikakav set od bridgestonea, tj uopce ne proizvode nista u glupoj dimenziji zadnje gume. Prelos je izbor

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju