Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
igor.sb:
Procitaj jos jednom
--- Citat: igor.sb - 09 Srpanj, 2020, 12:56:49 ---2 Killabee
Danas sve nesto krivo
A 130 60 13 ako pricamo o energiji ili o sru npr? hoop postoji samo kao rear, i kupit ces obje iste jer ne postoji front u 130 60 13 i zato i imas naznaceno smjer ako ces ju stavljati napred, dok kod npr molasa to nije slucaj, i obje okreces isto
AMEN
--- Kraj citata ---
matija84m:
Ja sam siguran da ako imas dvije zadnje gume onda moras jednu napred montirat :toothy12:
dario007:
Ja na poweru imam 15.g(da dobro vidis)staru hoopicu naprijed i ta guma izgleda i meka je kao da je jucer kupljena.
Eto dacerovs ju je jucer pipkao i bio odusevljen,jer koliko smo zakljucili nema razlike naspram njegove nove prednje.
igor.sb:
--- Citat: paradajz - 09 Srpanj, 2020, 13:28:11 ---
--- Citat: igor.sb - 09 Srpanj, 2020, 12:43:17 ---Krivo, gore je tocno napisano kad gumu ne okreces kontra zadnjoj
--- Kraj citata ---
Jedan najpoznatiji moto vulkanizer aka dva brata nema ko ih ne zna mi je rekao da kad imaš dvije zadnje gume, prednja ide naopako, ako on ne zna onda ne znam ko zna
--- Kraj citata ---
A tko kaze da to nije tako?
Hoop u dimenziji 130 60 13 je samo ZADNJA, i fino na gumi pise da ju okrenes kontra, ne mora ti to nitko reci
Molas 130 60 13 nije zadnja vec je front/rear, na sebi nema oznake rotacije front rear, ima jednu jedinu oznaku i okreces isto
Cijela poanta price, ako je guma napravljena za prednju i zadnju osovinu okreces ju po smjeru, ako je guma zadnja okreces ju napred kontra
bridgestone je tu pametan pa ne moras pitat nikog dovoljno je procitat da ide kontra zadnje kao sto dva brata kazu
Corector:
Meni je Hoop B02 u 130/60-13 imao.istu saru naprijed i nazad. Na zadnjoj je pisalo da moze biti front i rear, i samo se okrene drugi smjer. Dok na prednjoj pise samo jedan smjer.
Pohvale na pametnom razmisljanju za pocetak, pokusaj se izboriti za Hoop B02 jer bas u dimenziji 130/60-13 ih ima, i steta bi bilo da ih ne uzmes jer su gume velika TOPčina. Inace, ja sam ti priie isao po Bridgestone cak u Sloveniju, jer nisam htio postati padavicar samo zato sto mi se.nije dalo uzeti pravu stvar.koju furam po 3-4 sezone, minimalno dvije. Jer ovi sto nam prodaju nemaju interesa prodati kvalitetu, nego samo otpad, i time zagadjujemo jos vise okolis jer se taj otpad gomila jer kratko traje, a ovako si miran po 3, 4 sezone.
Razmisljaj zeleno izmedju ostalog, kad bi svi tako razmisljali, vec bi se.vidjeli pomaci nabolje, najgore je kad Čmrljavac misli da se nece nista desiti ako ne razmislja pametno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju