Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
ichko:
Pa to kazem,svakako moraju biti bolje od ovih,pogotovo sto je meni zadnja i jos gora...a cijena za njih je ok,naravno mislim na polovne
andy:
jbt i kak da ja nabavim zadnju metzeler gumu ??? jer ja kod Bjelovara tu negdje...
kak vi to u zg nabavljate ???
i da jel smije bit prva guma pirreli original yamaha, a zadnja metzeler ::)
ovako to je za moj motor jel tako.. e sad pišu dimenzije ovdje za zadnju meni ko za prvu i obrnuto.. jel to tu zaj#b neki :drunken_smilie:
jer meni je zadnja 140/60-13 M/C 57L TL ME7 TEEN - - BAR :laughing7:
c/p sa gumi pađen
Vrsta vozila: YAMAHA
Model: YQ 50 AEROX - 1998 (5 BR)
ME 7 TEEN - ME 7 TEEN
Prednja:
140/60-13 M/C 57L TL ME7 TEEN - - BAR
Zadnja:
130/60-13M/C 53L TL ME7 TEEN - - BAR
Drnda:
ma mislim da su se zeznuli, gdje si vidio prednju siru od straznje
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 25 Rujan, 2008, 20:08:09 ---
--- Citat: igor.sb - 24 Rujan, 2008, 19:11:29 ---
--- Citat: majic_sk - 24 Rujan, 2008, 10:57:45 ---mislim da izbor pada na savu...kolko sam skužio ima bolje držanje od metzelder-ke....
--- Kraj citata ---
sta nije alfa tvrdio obrnuto
--- Kraj citata ---
Da, tvrdio je obrnuto. Imao je MC29 i kaze da je u pocetku odlicna, ali brzo je to prodje za razliku od metzellera.
--- Kraj citata ---
da bila je odlicna dok je nije skurio do kraja i sad nema ni jednog jedinog mm ripne .........ultra slip :toothy12:
2TDottore:
--- Citat: dino_sk - 28 Rujan, 2008, 18:54:55 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Rujan, 2008, 20:08:09 ---
--- Citat: igor.sb - 24 Rujan, 2008, 19:11:29 ---
--- Citat: majic_sk - 24 Rujan, 2008, 10:57:45 ---mislim da izbor pada na savu...kolko sam skužio ima bolje držanje od metzelder-ke....
--- Kraj citata ---
sta nije alfa tvrdio obrnuto
--- Kraj citata ---
Da, tvrdio je obrnuto. Imao je MC29 i kaze da je u pocetku odlicna, ali brzo je to prodje za razliku od metzellera.
--- Kraj citata ---
da bila je odlicna dok je nije skurio do kraja i sad nema ni jednog jedinog mm ripne .........ultra slip :toothy12:
--- Kraj citata ---
aha,znaci u tom je caka.sad mi je jasno zakaj ne drzi vise.vec sam povjerovao da guma nevalja a ono on ju je ubistio i onda se zali da je guma losa. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju