Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
dino gp1:
--- Citat: 2TDottore - 17 Rujan, 2008, 16:40:24 ---Ak ne stedis na gumama onda Bridgestone bt30 ili ml50 ili Sava mc29 sporty 3+
--- Kraj citata ---
Sava je odlična, kupio je bratić za skippera prednju i zadnju i samo riječi hvale :icon_thumright:!
andre@26:
--- Citat: 2TDottore - 18 Rujan, 2008, 07:57:31 ---ja bi radje onda stavio obadvije pilot sport jer nije bas dobro kad gume nisu u paru a i ml 50 ti je premekana za tak tezak motor.mjenjat ces ju svakih par tisuca kilometara a malo je skupa.Procijeni sam.
--- Kraj citata ---
Pa nije baš skupa dođe nekih 450kn. A to znam da je mekana i da ce mi se brzo trošiti na mom skutu ali barem bi imala dobro držati, ipak je to kišna guma.
2TDottore:
--- Citat: andre@26 - 18 Rujan, 2008, 11:42:56 ---
--- Citat: 2TDottore - 18 Rujan, 2008, 07:57:31 ---ja bi radje onda stavio obadvije pilot sport jer nije bas dobro kad gume nisu u paru a i ml 50 ti je premekana za tak tezak motor.mjenjat ces ju svakih par tisuca kilometara a malo je skupa.Procijeni sam.
--- Kraj citata ---
Pa nije baš skupa dođe nekih 450kn. A to znam da je mekana i da ce mi se brzo trošiti na mom skutu ali barem bi imala dobro držati, ipak je to kišna guma.
--- Kraj citata ---
Ak mislis na ml50 kak nije skupa.Dodje jedna ne 450 nego 380kn a to su ti skoro dvije savine gume.Ja je imam i jako sam zadovoljan ali jbte vidis kak se brzo trosi al zato drzi do jaja na suhom,mokrom,toplom,hladnom.
MaLi_OdvALjivAc:
ako se vozis pristojno bez glupiranja i ostalog uzmi MIchelin Pilot, odlicna je guma, a nece se "nikada" potrositi !!
nesho_SR:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 18 Rujan, 2008, 19:48:15 ---ako se vozis pristojno bez glupiranja i ostalog uzmi MIchelin Pilot, odlicna je guma, a nece se "nikada" potrositi !!
--- Kraj citata ---
potpis... tako se meni pokazal oza sad...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju