Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
andre@26:
--- Citat: Rossi - 17 Kolovoz, 2008, 15:53:13 ---imam ja jedno pitanje..koje sve gume postoje u dimenzijama za runnera ... znaci prednja 120/70/14 i zadnja 140/60/13...ja koliko sam gledo postoji samo Sava valjda i Pirreli evo 21 i evo 22...nista drugo....posto ocu sebi da uzimam gume pa da znam..ali hocu da su npr gume isti model npr bt 30 i pradnje i zadnja ...samo odgovoarajuce dimenzije ...a ne da su razliciti modeli guma...pa ako neko moze napist koji proizvodjac ima da znam..hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
Imas dosta guma samo malo onih koje idu u paru.
U paru imas:
Sava mc28 diamond
Michelin pilot sport SC
Michelin gold standard
Continental contitwist
Pireli EVO 21/22
ja znam za ove koje imaju oba para.
a za prvu još imaš
BRIDGESTONE - BATTLAX TH01
BRIDGESTONE - HOOP B03 PRO
MICHELIN - BOPPER
Continental Conti twist sport
za zadnju imas još
BRIDGESTONE - MOLAS ML50
BF GOODRICH - FUNLINE
Sava mc 16
Sava mc29
A cuo sam da ima i od daunlopa i om metzeler.
DJ RUNNER RACE:
...baš one gume koje svi hvale i koje su po testovima najbolje, nema za Runnerice...fakat ono više se sam zbuniš koje gume stavit...
SlowRider:
--- Citat: DJ RUNNER RACE - 18 Kolovoz, 2008, 01:33:10 ---...baš one gume koje svi hvale i koje su po testovima najbolje, nema za Runnerice...fakat ono više se sam zbuniš koje gume stavit...
--- Kraj citata ---
ima za stare runnerice
Rossi:
--- Citat: andre@26 - 18 Kolovoz, 2008, 00:16:34 ---
--- Citat: Rossi - 17 Kolovoz, 2008, 15:53:13 ---imam ja jedno pitanje..koje sve gume postoje u dimenzijama za runnera ... znaci prednja 120/70/14 i zadnja 140/60/13...ja koliko sam gledo postoji samo Sava valjda i Pirreli evo 21 i evo 22...nista drugo....posto ocu sebi da uzimam gume pa da znam..ali hocu da su npr gume isti model npr bt 30 i pradnje i zadnja ...samo odgovoarajuce dimenzije ...a ne da su razliciti modeli guma...pa ako neko moze napist koji proizvodjac ima da znam..hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
Imas dosta guma samo malo onih koje idu u paru.
U paru imas:
Sava mc28 diamond
Michelin pilot sport SC
Michelin gold standard
Continental contitwist
Pireli EVO 21/22
ja znam za ove koje imaju oba para.
a za prvu još imaš
BRIDGESTONE - BATTLAX TH01
BRIDGESTONE - HOOP B03 PRO
MICHELIN - BOPPER
Continental Conti twist sport
za zadnju imas još
BRIDGESTONE - MOLAS ML50
BF GOODRICH - FUNLINE
Sava mc 16
Sava mc29
A cuo sam da ima i od daunlopa i om metzeler.
--- Kraj citata ---
i ko mi moze reci koje su najbolje onak od ovih sto ima u paru...ja imam samo iskustva sa pirreli evo 21 i 22 i jos uvijek mi extra drze mada su istrosene i nisu vise bas za voznje...ali ako ima neka bolja guma u paru za novog runnera ..rado cu je uzet..
hac:
jel ima ovih BRIDGESTONE - BATTLAX TH01,BRIDGESTONE - HOOP B03 PRO kod nas,gdje i po kojoj cijeni,uskoro ču imat isto rasparene napred 13,nazad 12 cola.....već dugo se vozim na BT 30 12 cola i odlična je guma,pa bi htio ostat na bridgestonkama?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju