Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (62/899) > >>

Enigma1605:
Neznam koliko je to pametno imati dvije različite gume!?!  ??? Zapravo to uopće nije pametno!

Nikon:

--- Citat: Enigma1605 - 11 Kolovoz, 2008, 02:00:04 ---Neznam koliko je to pametno imati dvije različite gume!?!  ??? Zapravo to uopće nije pametno!

--- Kraj citata ---

zasto ne??

znan x ljudi koji na rovima imaju dvi razlicite gume ... i to ne zbog cijene...

ja san na warrioru ima naprid bridgestone, zada dunlop i nista mi nije falilo :)

Enigma1605:

--- Citat: Nikon - 11 Kolovoz, 2008, 16:20:25 ---zasto ne??

ja san na warrioru ima naprid bridgestone, zada dunlop i nista mi nije falilo :)

--- Kraj citata ---

Zato jer se svaka guma ponaša zasebno. Možda nisi osjetio razliku jer si vozio po lijepoj cesti, jer se ne naginješ u zavojima ili jednostavno nisi jer nisi  :)

seba:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Srpanj, 2008, 18:47:03 ---
--- Citat: Enigma1605 - 26 Srpanj, 2008, 18:22:48 ---Imao sam ih 4 godine i nisu se niti malo istrošile

--- Kraj citata ---

Guma koja se ne trosi ne valja

--- Kraj citata ---

istina i samo istina

andre@26:

--- Citat: Enigma1605 - 11 Kolovoz, 2008, 23:51:18 ---
--- Citat: Nikon - 11 Kolovoz, 2008, 16:20:25 ---zasto ne??

--- Kraj citata ---

Zato jer se svaka guma ponaša zasebno. Možda nisi osjetio razliku jer si vozio po lijepoj cesti, jer se ne naginješ u zavojima ili jednostavno nisi jer nisi  :)

--- Kraj citata ---
Istina je to sto govoriš svaka guma se zasebno ponasa tako meni prvi kraj (bridgeston) drži ko blesavo ko da je zaljepljeno za asfalt, a zadnji kraj (vredestain) drifta po svuda.
Ubiti to mi je i cilj da mi je prednja strana stabilna i pouzdaba a zadnja da biježi jer tu se vide pravi vozači treba znati kontrolirati pilu ako si naviknut da ti sve super drži onda samo malo ti proklizi odmah se usereš, a tako si uvjek spreman na sve i lakše se izvučeš i nevolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju