Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (52/899) > >>

DJ RUNNER RACE:
...po tebi jel onda bolja prva ili zadnja...jel možda znaš jel ima vredestain guma kupit prvu i zadnju...da su iste....

andre@26:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 19 Lipanj, 2008, 16:58:14 ---...po tebi jel onda bolja prva ili zadnja...jel možda znaš jel ima vredestain guma kupit prvu i zadnju...da su iste....

--- Kraj citata ---
Bridgeston je bridgeston to jest najbolja guma što postoji (osim na grobniku tamo je najbolja daunlop)
Vredestein isto nema para, ima samo zadnje.
Gume u parovima za nove rannere su:
Sava MC28 DiamondS
Michelin Pilot Sport SC
Continental ContiTwist
Ja znam za ove modele u parovima
Ima i Bridgeston HOOP B03 PRO prednja 120/70x14
       Bridgeston HOOP B02 PRO zadnja ali 130/60x13 a nama je 140/60x13 može se staviti i ta guma samo će ti biti zadnja guma malo manja od original

devilldey:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 19 Lipanj, 2008, 16:58:14 ---...po tebi jel onda bolja prva ili zadnja...jel možda znaš jel ima vredestain guma kupit prvu i zadnju...da su iste....

--- Kraj citata ---
:icon_scratch: koja je razlika između prve i zadnje ako su iste  :icon_scratch:
Da netreba pazit da zadnja ne prestigne prvu :laughing7: :laughing7:

andre@26:

:icon_scratch: koja je razlika između prve i zadnje ako su iste  :icon_scratch:
Da netreba pazit da zadnja ne prestigne prvu :laughing7: :laughing7:

Dobro si primijetio.  :toothy9: :laughing6: :happy6: :headbang:

ryder on the storm:

--- Citat: andre@26 - 19 Lipanj, 2008, 21:13:24 ---

--- Kraj citata ---
Bridgeston je bridgeston to jest najbolja guma što postoji (osim na grobniku tamo je najbolja daunlop)
Vredestein isto nema para, ima samo zadnje.
Gume u parovima za nove rannere su:
Sava MC28 DiamondS
Michelin Pilot Sport SC
Continental ContiTwist
Ja znam za ove modele u parovima
Ima i Bridgeston HOOP B03 PRO prednja 120/70x14
       Bridgeston HOOP B02 PRO zadnja ali 130/60x13 a nama je 140/60x13 može se staviti i ta guma samo će ti biti zadnja guma malo manja od original

--- Kraj citata ---
ima i dunlop rs, koje ja imam,par

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju