Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
andre@26:
Znam da je najbolje stavljati iste. :sad1:
Jedini koje su imali cijeli komplet za moj ranner su:
Michelim pilot sport SC
Continental ContiTwist
Sava MC 28 DiamontS
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 07 Lipanj, 2008, 14:13:48 ---andre@ 26Ja bih na tvom mestu uzeo Michelin Pilot Sport SC
--- Kraj citata ---
Ja sam ti reko da uzmes iste!! PIlot SPort su extra gume, vozio sam ih na SF-u jako jako dobro drze, a tvrde su, i traju duuuugo!
Aj ti javi kako se ponasa sa razlicitim proizvodjacima
andre@26:
Sutra idem se malo provozati ako bude vrijeme dozvolilo pa vam javim kako se ponašaju. :icon_thumright:
DJ RUNNER RACE:
...jel ima netko prakse s tim Vredestain gumama...da li su one dobre ili bi se isplatilo kupit nekaj drugo....
andre@26:
Evo ljudi danas je bilo ljepo vrijeme pa sam išo se malo provozati za vidjeti što vele ove nove gume,napravio sam nekih 50-tak km.
Moja zapažanja i osijećaji tijekom vožnje.
Definitivno su bolje nego stare gume. :icon_tongue:
Znači tako motor je sa tim novim gumama 100 puta stabilniji nego prije(nisam mislio da nove i kvalitetnije gume mogu toliko utijecati na stabilnost motora), u zavoje mogu ulaziti bez problema ne treba da se brinem za proklizavanje jer gume drže ko blesave bez obzira na različite model.
Prednja guma bridgeston pri naglom kočenju niti joj ne pada na pamet da proklizi (ko ona sava prije :toothy11: )i jako dobro drži cesti stvarno nemam primjedbe.
Zadnja guma vredestain isto je ispunila moja očekivanja, prošao sam dijelove grada gdje znam da sa savom klizim ali sa ovom bilo je sve u redu nije me iznenadila.
Sve u svemu za ove dvije gume za sada imam samo pohvale :icon_thumright: a sa vremenom i kilometrima vidjeti ćemo kako će se ponašati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju