Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Gume
marko.p:
ovako....
ima i metzeler 14 cola...
sad neznam šta da stavim metzeler feelfree naprijed i iza metzeler ME 7 Teen sve za 600 kn ili sava mc 28 naprijed a iza mc 29 sve za 670 kn....
ryder on the storm:
--- Citat: marko.p - 28 Travanj, 2008, 09:51:12 ---dobro,jel se isplati uzet taj dunlop run scoot
--- Kraj citata ---
da, ja sam zadovoljan, to je najbolje ša ima u dimenzijama za novi runner
zaprudanec:
www.motogume.hr
decko je pravi frik za gume
igor.sb:
--- Citat: zaprudanec - 28 Travanj, 2008, 15:31:07 ---decko je pravi frik za gume
--- Kraj citata ---
u prijevodu sta bi ovo trebalo znaciti?
zaprudanec:
nova stvar u prodaji guma. decko je bio u tom poslu vec dugi niz godina. sad je odlucio da krene samostalno. inace je okorjeli biker i frik za motore. popizdio je jer nigdj nema nekom ko se specijalizirao samo za moto gume i da o njima zna sve. rezultata je taj web. ima i internet shop a ono sto kupis dostavlja na kucnu adresu u roku dan- dva. naravno ako ima na lageru, sto odmah i vidis jeli raspolozivo. mozes mu poslati i upit u smislu : vozim to i to, toliko i toliko, na taj i taj nacin. Sta bi mi ssavjetovali ...
odlican decko. stalno nam javlja novosti o gumama. ja sam se napalio na briđston :) 016. veli da zaboravim (za manu), njegov savjet je da stavim 021 s obzirom na cijenu, nacin voznje ... a na 016 bi mu bila vaca zarada
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju