Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Gume

<< < (21/899) > >>

3alfa3:

--- Citat: vjeko86 - 22 Ožujak, 2008, 11:47:51 ---bio skinio ponovo kotač prednji i nosio ga kod vulkanizera,nije ju izbalansirao jer valjda ne može...

--- Kraj citata ---

Greska. Treba to izbalansirati i to je to.
Nosi nekom vulkanizeru koji ima tu mogucnost. U Zagrebu je to na primjer vulkanizer Šurina na Borovju.

--- Citat: skorpion40 - 26 Ožujak, 2008, 20:12:16 ---pađen mi nudi metzeler ME 7 TEEN za 382kn obje.jel to bolja varijanta od mc 29 i mc 25?

--- Kraj citata ---

Je, Metzeler je bolja varijanta.
Govorim iz iskustva jer sam imao i mc16 (srednja zalost) i mc29 (dobra guma, ali nista posebno) i Metzeler kojeg trenutno imam (osjetno kvalitetnija od Savinih). Metzeler sam ponovo kupio i kad uhvatim vremena odnijet cu vulkanizeru da ih stavi. Za te novce (226 kuna komad u mom slucaju) odlicna kupnja.
Ma da je i 336 kuna nebi dvojio ni sekunde.

ivanm:
sad sam kontaktirao pađena, obje gume su i za mene 382 kn, to je predobra cijena, gume su doduše prošla godina proizvodnje, kraj 2007, to sam i očekivao od toga jer je i cijena takva..
popust na got. nebi bio 25% za full nove gume..
kontaktirat će me i možda mi čak danas dostave..
btw, koliko Šurina naplaćuje montažu po gumi i kolko je još balansiranje ak netko zna?
+punjenje dušikom..

dino_sk:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 09 Travanj, 2008, 00:17:29 ---nisam uopce zadovoljan sa mc 29,guma doslovno kurca nedrzi,nisam je jos testirao na stazi al za po gradu sranje...mislim kad kocis po pravcu rijetkost je da proklize al za ganjanje po zavojima je katastrofa,doslovno me strah nagnut se malo zesce s njima

--- Kraj citata ---
potpis  :icon_thumright: tak je kod frenda na sr50 zadnji kraj samo pleše po cesti
dok moje china maxis drze cestu kak treba :toothy3:

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 09 Travanj, 2008, 08:10:53 ---popust na got. nebi bio 25% za full nove gume..

--- Kraj citata ---

Ma taj popust je cisti marketing. I prosle (a vjerojatno i prije) godine je isto bio popust 25% na gotovinu.
Btw, cijena prosle godine i ove godine je ista u lipu - barem u mom slucaju.
Sto se starosti guma tice, kod mene je prednja guma koju sam kupio prosle godine bila stara 1 godinu, zadnja guma 2,5 godine, a ove godine je zadnja guma koju sam kupio stara 1 godinu. Nisam primjetio bas nikakvu razliku izmedju prednje i zadnje gume.
Kad sam kupio prvi set, nije mi bilo svejedno zbog starosti zadnje gume, ali nakon voznje je zabrinutost nestala.

--- Citat: ivanm - 09 Travanj, 2008, 08:10:53 ---koliko Šurina naplaćuje montažu po gumi i kolko je još balansiranje ak netko zna?

--- Kraj citata ---

Montaza oko 30 kuna, balansiranje isto toliko (po kotacu). Iako, cijena balansiranja ovisi o kolicini utega koju potrose.

Drnda:

--- Citat: dino_sk - 09 Travanj, 2008, 10:45:23 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 09 Travanj, 2008, 00:17:29 ---nisam uopce zadovoljan sa mc 29,guma doslovno kurca nedrzi,nisam je jos testirao na stazi al za po gradu sranje...mislim kad kocis po pravcu rijetkost je da proklize al za ganjanje po zavojima je katastrofa,doslovno me strah nagnut se malo zesce s njima

--- Kraj citata ---
potpis  :icon_thumright: tak je kod frenda na sr50 zadnji kraj samo pleše po cesti
dok moje china maxis drze cestu kak treba :toothy3:

--- Kraj citata ---
Maxxis su i u mene i gume su mekane i odlicno drze cestu, one su i na novoj sr-ki i po meni su gume za 5, samo neznam ima li ih kupit u nas...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju