Općenito > Maxiskuteri

GP1 250 stavljanje novog prijenosa

(1/4) > >>

ToNYGP1Racing:
Uskoro će sezona i došlo je vrijeme za servis. Koji da prijenos stavim, zajedno s kvačilom, a da ga mogu kupiti u hrvatskoj? Hvala

Kmich83:
Polini speed control, kolko sam ja informiran bolj je onaj sa 6 rola tj lakše ga je naštelati.

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Kmich83 - 29 Siječanj, 2013, 21:43:08 ---Polini speed control, kolko sam ja informiran bolj je onaj sa 6 rola tj lakše ga je naštelati.

--- Kraj citata ---
A koje kvačilo? Jel se može to kušit u Ami trade-u?

Grale:
Polini dijelovi se mogu kupit u amiju, ali preko webshopa bi ti bilo isplativije vjerojatno...
Kvačilo nemaš potrebe mjenjat, ali ako je tvoj stvarno potrošeno, onda uzmi opet serijsko, nema kvačilo nekog smisla na toj mašini, radije uzet zvono s boljim hlađenjem

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Grale - 30 Siječanj, 2013, 18:58:31 ---Polini dijelovi se mogu kupit u amiju, ali preko webshopa bi ti bilo isplativije vjerojatno...
Kvačilo nemaš potrebe mjenjat, ali ako je tvoj stvarno potrošeno, onda uzmi opet serijsko, nema kvačilo nekog smisla na toj mašini, radije uzet zvono s boljim hlađenjem

--- Kraj citata ---
Kvačilo bi trebalo zamjenit jer ako se par puta malo jače krene, počne strugat i vibrirat. Vjerojatno bi i zvono trebalo promijenit onda? Volio bi neko kvačilo da mi starta negdje na 4000 okretaja. Jel valja ovaj 2G kvačilo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju