Tehnički kutak > Tuning skutera
ThE EnD
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 30 Kolovoz, 2008, 21:54:41 ---
--- Citat: igor.sb - 30 Kolovoz, 2008, 21:53:40 ---i gus s jednom karikom ne postoji
--- Kraj citata ---
2+? :zubo:
--- Kraj citata ---
lol ja pricam o malossiju :frajer:
dino gp1:
Sami bi trebali znat dati informacije o proizvodima koje prodaju, to im je posao a ne da ih ja moram učiti!
dino gp1:
--- Citat: igor.sb - 30 Kolovoz, 2008, 21:55:42 ---
--- Citat: SlowRider - 30 Kolovoz, 2008, 21:54:41 ---
--- Citat: igor.sb - 30 Kolovoz, 2008, 21:53:40 ---i gus s jednom karikom ne postoji
--- Kraj citata ---
2+? :zubo:
--- Kraj citata ---
lol ja pricam o malossiju :frajer:
--- Kraj citata ---
Zovi ih pa ćeš vidit kada te počnu uvjeravati!
igor.sb:
--- Citat: dino gp1 - 30 Kolovoz, 2008, 21:58:13 ---Sami bi trebali znat dati informacije o proizvodima koje prodaju, to im je posao a ne da ih ja moram učiti!
--- Kraj citata ---
jebi ga, znaj da su rijetki koji znaju a ostali ne znaju ni nos obrisat, jos kad nazovem bencony pa se javi njegova zena od bencega, pa kad uzme katalog, pa krene listat, pa onda zove tamo nekog servisera, pa i on pocne listat, ja mlade dobijem
znam samo kako je kod mene u piaggiu, moras sve crtati da bi shvatili
zadnji put mu je trebalo pola sata da nađe kat kod od prirubnice za fxra, a ja majmun ne prepisem mislim si lako ce nacu u programu
--- Citat: dino gp1 - 30 Kolovoz, 2008, 22:01:10 ---Zovi ih pa ćeš vidit kada te počnu uvjeravati!
--- Kraj citata ---
pa bas zato nemas sta s njima pricat, nazoves i pitas nesto po kat kodu za cijenu i koliko kosta i ajd bok, vidimo se za pola sata, pripremite racun :P
dino_sk:
aha,hvala :icon_thumright: puno para je klip :binkybaby: :binkybaby:
ma nabavio sam malossi sport od purejeta ,u voznom stanju je al nije bas bajno
onda sam nasao glavu od malossi sporta od karb verzije pa cu je stavit na cilindar od pure-a
pa sam mislio onda kupit novi klip i karike i busit na 1. specijalu
malo ispolirat kanale,glavu i prosiriti ispuh ,squish nebi dirao
onda kasnije stavit multivar i neki jaci spuh tipa nardo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju