Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR team klip na due+?
Maurini-Tuning:
Evo,nadam se da nece smetati sto ovdje pitam (da ne otvaram novu temu) :)
Kad se kupi novi klip,treba li se on razrađivati?
Grale:
--- Citat: Maurini-Tuning - 13 Veljača, 2013, 11:51:52 ---Evo,nadam se da nece smetati sto ovdje pitam (da ne otvaram novu temu) :)
Kad se kupi novi klip,treba li se on razrađivati?
--- Kraj citata ---
Naravno, isto kao i novi kit, ili čak i nove karike :icon_thumright:
Ja sam novi klip razrađival na gus cilindru oko 200-250 km
Maurini-Tuning:
E hvala :icon_thumright:
Ja sam mislio da treba samo malo dok ne sjednu karike,ali sad ce ubrzo lijepi dani pa ce voznja! :icon_thumright:
Grale:
--- Citat: Maurini-Tuning - 13 Veljača, 2013, 11:56:46 ---E hvala :icon_thumright:
Ja sam mislio da treba samo malo dok ne sjednu karike,ali sad ce ubrzo lijepi dani pa ce voznja! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Samo lagana vožnja, dok se zagrije na radnu temperaturu slobodno ga drži na jačem gasu kroz kraće intervale :icon_thumright:
Crazy Kuree:
Gus sam uvijek razrađivao ovako, 50km lagane vožnje ostali 50 km povremeno pun gas> tako sam dobivao najviše na kompresiji, a što se tiče klipa i ostalog bude sve bez ogrebotina nakon razrade- tak da je to ok način šta se mene tiče.. Za alu cilindar ostavim da radi 2x15 min, prvi 10 km lagane vožnje a onda pun gas povremeno do max 20km i razradi se super :icon_biggrin: Za one koje tvrde da treba više itd. dali znate kako se sportski motori razrađuju? grubom razradom imaju do 10ks više nego ovi koji razrađuju lagano s puno km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju