Tehnički kutak > Garaža
sr story
Grale:
Kak onda na attacku piše da zvono koje odgovara na TGB paše i na Piaggio?
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/TGB/R50X-50/Clutches/Clutch-Bells-Replacement-Sport/AWINGBELLMFECO-ECO-Wingbell-107mm.html
Neznam, nisam nikad videl f.morinijev primar uživo, pa da morem usporedit :icon_biggrin:
walkay:
Grale: ako si servisirao ikad Piaggio skuter, znas da svaki ima zvono made by TGB, zato samo na TGB skutere na pase zvono od starog F. Morinija, posto su oni sebi napravili drugi primar da im pase isti taj zvono sto stavljaju na Piaggio skutere. :icon_thumright:
walkay:
Stari TGB skuteri prije 2000 god; kao sto je TGB Across jos ima staru getribu od orginal F. Morinija, na njega recimo pase taj zvono!
niazinho:
ma nije ni bitno to sa zvonom, imam zvono serijsko, ovo sam probo znam da nepase sam me zanimalo od cega je to hh :binkybaby:
eo masina je stigla on novog runnera od frenda, bilo mi ju zao gledat u garazi kod njega hh
nije presla ni 1000km sve je ko novo, treba ju malo ocistit i tak, sve mi dao uz nju cak i komplet instalacije
nabacim neke slike uskoro
Grale:
--- Citat: walkay - 06 Ožujak, 2013, 22:13:46 ---Stari TGB skuteri prije 2000 god; kao sto je TGB Across jos ima staru getribu od orginal F. Morinija, na njega recimo pase taj zvono!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Eto informacija više, stvarno nisam baš pratil previše to, nego sam samo pogledal kaj na attacku piše :dontknow:
Da, znam da su i zvona i neki variomati(jedan čak i imam doma ja mislim) od piaggia made by TGB.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju