Ostalo > Svijet računala i mobitela

Huawei U8300 - treba mi backup softwarea

<< < (8/9) > >>

lb23211:
Kalibriraj bateriju, mob ti je rootan, nadi program za to i isprazni do kraja pa napuni i opet do 0. Onda bi ti tribala raditi

Sent from my PAP4300 DUO using Tapatalk 2

zvonkec_92:

--- Citat: lb23211 - 31 Siječanj, 2013, 12:36:09 ---Kalibriraj bateriju, mob ti je rootan, nadi program za to i isprazni do kraja pa napuni i opet do 0. Onda bi ti tribala raditi

Sent from my PAP4300 DUO using Tapatalk 2

--- Kraj citata ---
čitaj na prošloj stranici, več sam napravio to :(

fleky911:
baterija se kalibrira kad mob ima simptome da se gasi vec na 15% baterije a ne kad se brzo prazni....ako se previše kalibrira baterija se zbuni i dopusti punjenje dok je puna i onda se napuhne možda i eksplodira

zvonkec_92:
eto posle te kalibracije baterija drži super i sve je to ok sve radi kako treba, al GPS nikako ne radi.. instaliram onu app za mjerit kolko ideš na sat i tam u 15 minuta nađe samo 3 satelita. probo sam više app nije do njih, stvar je do mobitela. pa da pitam jel ima neko taj glupi mob il neko od vaši rođaka da napravi backup softwera i pošalje mi, da probam to stavit :/ oni sa interneta ni jednom ne radi wifi tak da to otpada..

navodno postoji neki 1.5 patch s kojim gps radi kak treba, ali to je nemoguče pronač na inaternetu a kamoli skinut

fleky911:

--- Citat: zvonkec_92 - 02 Veljača, 2013, 01:12:19 ---eto posle te kalibracije baterija drži super i sve je to ok sve radi kako treba, al GPS nikako ne radi.. instaliram onu app za mjerit kolko ideš na sat i tam u 15 minuta nađe samo 3 satelita. probo sam više app nije do njih, stvar je do mobitela. pa da pitam jel ima neko taj glupi mob il neko od vaši rođaka da napravi backup softwera i pošalje mi, da probam to stavit :/ oni sa interneta ni jednom ne radi wifi tak da to otpada..

navodno postoji neki 1.5 patch s kojim gps radi kak treba, ali to je nemoguče pronač na inaternetu a kamoli skinut

--- Kraj citata ---
nemoj slucajno sa drugih mobitela backupove instalirat jer imaju svoje nandoride i može samo zbrikat svoj mob

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju