Ostalo > Svijet računala i mobitela

Huawei U8300 - treba mi backup softwarea

<< < (4/9) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Siječanj, 2013, 15:51:11 ---U stanju mirovanja, overclock ne moze bit krivac za toliku potrosnju

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
da to sam i ja mislio..

Drnda:
skini neki program za spustanje clocka na mobu, ja imam i u stanju mirovanja mi radi na 128mhz i drzi mi bateriju po par dana, normalna brzina je 1ghz...

usput, u mreze stavi gsm ili 2g umjesto 3g, to pije bateriju nenormalno..

zvonkec_92:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2013, 15:58:01 ---skini neki program za spustanje clocka na mobu, ja imam i u stanju mirovanja mi radi na 128mhz i drzi mi bateriju po par dana, normalna brzina je 1ghz...

usput, u mreze stavi gsm ili 2g umjesto 3g, to pije bateriju nenormalno..

--- Kraj citata ---
ma isključen je promet podataka, tako da nije ni jedno ni drugo upaljeno... ima on orginal u postavkama da smanjim proc idem to sad probat..

Edit: eo stavio sam na 122 mhz, bio je na 245

3alfa3:
Ugasit i gps, sinhronizaciju podataka i sl....
A gsm vezu sam i ja postavio na gsm only. Ako trebam mrezu, rucno prebacim.
Struju jos moze cuclat upaljena lokacija.
Na mom mobu i neke aplikacije koje nisu optimizirane za jelly bean, al srecom, takve ne koristim

Sent from my HTC One X

zvonkec_92:

--- Citat: 3alfa3 - 30 Siječanj, 2013, 16:22:11 ---Ugasit i gps, sinhronizaciju podataka i sl....
A gsm vezu sam i ja postavio na gsm only. Ako trebam mrezu, rucno prebacim.
Struju jos moze cuclat upaljena lokacija.
Na mom mobu i neke aplikacije koje nisu optimizirane za jelly bean, al srecom, takve ne koristim

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
od interneta mi nikaj ne ždere jer nit nemam para na mobu ni nikakav internet paket, gps je isključen, wifi također..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju