Tehnički kutak > Styling skutera
zarulja
PViVaCiTy:
kak bi mogo promjenit zarulju s one posrane balonke u neku H zarulju (imitaciju xenona bijeli ili plavi)...moram grlo prerađivat?jel moram kaj jebat sa strujom?
andy:
--- Citat: PViVaCiTy - 27 Lipanj, 2008, 12:52:09 ---kak bi mogo promjenit zarulju s one posrane balonke u neku H zarulju (imitaciju xenona bijeli ili plavi)...moram grlo prerađivat?jel moram kaj jebat sa strujom?
--- Kraj citata ---
da moraš preradit grlo, ja pito u servisu i rekli su da treba neš preradit :icon_scratch:..nesjećam se više, al kupio sam far i sad imam halogen :glasses9:..ili kupi novi far koji ima halogenku :headbang:
PViVaCiTy:
ma za vivacity nemozes nac obican far a kamoli s halogenkom...ma mislio sam stavit halogenu jer imam doma pun k**ra* H4 i H7 zarulja iz auta pa da pripasem jer bi ljepse izgledalo i bolje bi svjetlo bilo...a i neznam kak bi rijesio dugo i kratko svijetlo jer sad imam sve u jednoj zarulji...jel ima koja halogenka dugo i kratko il to sve imaju...nisam vidio a i ne kuzim se bas u to
ps.ove halogenke sve imaju oznaku 55/60 W pa da nebi kaj se otopilo il pregorilo :)
elmir:
ja sam stavio 55w i istopilo mi je far iznutra..nebi ti preporucio da stavljas 55 il 60 ako je serijski 35w..
PViVaCiTy:
a jesi stavio halogenku ili obicnu onu balonku?ak si stavljao halogenu kak si pripasao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju