Tehnički kutak > Tuning skutera

Gubitak na krajnjoj

(1/3) > >>

andre@26:
Evo neki dan sam promijenio na mom ranneru rolice i federe kvačila.
Prije sam imao rolice od 9,5g i bijele federe malossi, i stavio sam sada rolice od 8,5g i žute federe kvačila.
Ubrzanje mu je odlično raspaljuje ko metak u startu  :headbang: , ali na krajnjoj sam izgubio čak 15km/h  :sad1: prije sam uspio 135km/h a sada jedva 120km/h.
Što bi mogo napraviti da dobijem malo nazat na toj krajnjoj?  :happy8:

andy:

--- Citat: andre@26 - 27 Lipanj, 2008, 11:03:08 ---Evo neki dan sam promijenio na mom ranneru rolice i federe kvačila.
Prije sam imao rolice od 9,5g i bijele federe malossi, i stavio sam sada rolice od 8,5g i žute federe kvačila.
Ubrzanje mu je odlično raspaljuje ko metak u startu  :headbang: , ali na krajnjoj sam izgubio čak 15km/h  :sad1: prije sam uspio 135km/h a sada jedva 120km/h.
Što bi mogo napraviti da dobijem malo nazat na toj krajnjoj?  :happy8:

--- Kraj citata ---

:laughing3:
pa prelagane su ti rolice...
vrati staro kak je bilo najbolje... :jerk:

e a svaki drugi radi to da misli da će povečat brzinu, ubrzanje i ko zna šta na serijskom skutu ako mijenja po prijenosu..može neš sitno dobit, al ako ti već ide dobor skut sa starim setupom, a možd si malo izgubio na performansama samo promjeni rolice i federe i možda remen al stavi isto.... :icon_thumright:

andre@26:
Cijeli prijenos imam promijenjen sve od malossia osim torqa  :icon_tongue:

andy:

--- Citat: andre@26 - 27 Lipanj, 2008, 11:26:17 ---Cijeli prijenos imam promijenjen sve od malossia osim torqa  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

aha, jesi ti sad to prvi put štelao ???

andre@26:
DA, prvi put sam stavio rolice od 9,5g koje sam dobio sa variatorom i bijeli federi koji su već bili gore na kvačilu.
Ali sa tim setapom mi je bilo loše ubrzanje sporo je dizao okretaje a sad diže ko blesav.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju