Sportski kutak > Sve vezano za utrke

4T Klasa

<< < (7/13) > >>

zvonkec_92:
dobro dečki ovo se previše zakompliciralo, pitam jer ja znam od koga samkupio skut i skut je imao papire al su izgubljeni, meni nisu trebali jer sam skuter uzo za dijelove, e sad mi je ta šasija viška i da ju ne bacim od nje bi složio nekaj za trke.. ee o toome se radi,ako neko baš oče provjeravat nek gleda br šasije, al sve je u redu, a i nema ko pronač svoj skuter jer se zna odakle je, i slago bi plastike od 50 drugih baotiana tako da neko i da oče nemože prepoznat moj skuter kao "svoj" ..... kužite, a da sad ne kupujem bzvz šasiju s papirima, zanimalo me dal mogu sa ovom doć..

nidjo180sp:
evo kukic vam je sve objasnil,ja vozim utrke vec 5 godina i niko me nikad nije pital za papire od motora..briga organizatora jel ti imas ukradeni motor ili ne,nisu oni odgovorni za to  :icon_thumright:
2 puta me zaustavila policija kad sam isel na utrku i vidli su da vozim motor otraga i trazili su me papire od njega,jednom sam ih slucajno zaboravil i onda sam imal procedure oko dokazivanja da je moj,hteli su ga izvadim van iz auta jer se nisu dale procitat sve brojke na sasiji,al kad idem na trku onda je pun auto i trebalo bi mi pol sata da to sve izvadim van,a na tom mjestu gdi su me zaustavili nije bas bilo mjesta previse  :icon_biggrin: izvukel sam se tak da sam im rekel da nisam lud da bi vozil sa ukradenim motorom i da su brojevi sasije na njemu koji se mogu procitat u bilo koje vrijeme kad je motor u boksu ili bilo gdje..tak da su me uz malo navlacenja ipak pustili,ako je motor cist nema smisla skidat brojeve ili ih izbrusit,ako nemas papire,ostavi broj sasije ili si ga zapisi na neki papir kojeg budes imal uz  sebe kad te zaustave da im mozes dat ako budu htjeli provjeravat motor i nebi trebal imat nikakvih problema

Grotty:
ekipa ljepo da ste se raspisali ,to volim  .... nego nidjo vidim da si ti već duže u trkama , el imaju kakve nagrade ili roštilj ili nešto na kraju tj šečer na kraju

ivek_sr:
Je ak si doneseš roštilj i meso onda ga imaš  :toothy9:

gumy:

--- Citat: Grotty - 28 Siječanj, 2013, 15:01:57 ---ekipa ljepo da ste se raspisali ,to volim  .... nego nidjo vidim da si ti već duže u trkama , el imaju kakve nagrade ili roštilj ili nešto na kraju tj šečer na kraju

--- Kraj citata ---

otpjeva ti se hrvatska himna i dobiješ pusu u čelo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju