Općenito > Trgovine

vodena pumpa gilera runer 180 sp 2000.god.

<< < (2/3) > >>

ivanm:
ja sam stavio nekoliko rms pumpa na piaggio.. nijedna nije procurila, samo sam dobro namastio (doslovce natrpao masti unutra)

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 27 Siječanj, 2013, 11:27:05 ---ja sam stavio nekoliko rms pumpa na piaggio.. nijedna nije procurila, samo sam dobro namastio (doslovce natrpao masti unutra)

--- Kraj citata ---

Za curenje je ionako sav posao na semeringu pa je nebitno kakva je pumpa, a uvijek bi savjetovao da se uz izmjenu nabavi i posteni semering, a ne onaj koji dodje sa pumpom.

Odprilike kao sto i sa vecinom kiteva dodju karbonitne lamelice, a dokazano ne traju i nepouzdane su

Sent from my HTC One X

ivanm:
mislim, natrpao sam masti u semering, to..

Pulss:
Mislim da razlike u cijeni izmedu plavog i rms semeringa gotovo nema.

Frend mi je u 5tis km 2 rms prominia, i na kraju je narucia plavi i bilo je sve 5, 3 tid km, onda ga je proda.

Ne isplati ti se riskirat, osim ako ne mislis opet bez vode vozit, onda stavi sta oces.  :toothy11:

steeef:

--- Citat: 3alfa3 - 27 Siječanj, 2013, 12:41:35 ---
--- Citat: ivanm - 27 Siječanj, 2013, 11:27:05 ---ja sam stavio nekoliko rms pumpa na piaggio.. nijedna nije procurila, samo sam dobro namastio (doslovce natrpao masti unutra)

--- Kraj citata ---

Za curenje je ionako sav posao na semeringu pa je nebitno kakva je pumpa, a uvijek bi savjetovao da se uz izmjenu nabavi i posteni semering, a ne onaj koji dodje sa pumpom.

Odprilike kao sto i sa vecinom kiteva dodju karbonitne lamelice, a dokazano ne traju i nepouzdane su

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

ajd nek bude slično ali ne i pravilo :D
stavil sam ih i ja par komada,za jednu znam da vrti već 10 iljada,ostale imaju po par tkm i sve ok za sad..
more se dogodit da procure al nije pravilo da se to događa uvijek na svakoj..dogodi se i na seriskoj da procuri nakon par iljada isto ko i kakav god semering da staviš ak ga sje.. prilikom ugradnje ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju