Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Fabrizi 210 kit na FXR-u!
Pulss:
--- Citat: Drnda-1 - 24 Siječanj, 2013, 23:55:05 ---pa logicno je.. sistem bubnja je dosta laksi od diska nazad.. krenuvsi od pumpuce i ulja, crijeva i na kraju diska i celjusti.. ima razlike par kilograma..
--- Kraj citata ---
Cisto sumnjam da 2-3kg mogu pravit toliku razliku :dontknow:
eladio:
--- Citat: Pulss - 25 Siječanj, 2013, 00:01:16 ---
--- Citat: Drnda-1 - 24 Siječanj, 2013, 23:55:05 ---pa logicno je.. sistem bubnja je dosta laksi od diska nazad.. krenuvsi od pumpuce i ulja, crijeva i na kraju diska i celjusti.. ima razlike par kilograma..
--- Kraj citata ---
Cisto sumnjam da 2-3kg mogu pravit toliku razliku :dontknow:
--- Kraj citata ---
kojih 2-3 kile..
pusti drndu zaboravio je uracunat sajlu :rofll: :toothy3:
Drnda:
sve ti je bitno, pogledaj da je vecina race setupa sa bubnjem nazad...
mislim da je mmario73 cak i rekao koja je razlika na minarelliju u tezini davno :icon_scratch:
Pulss:
--- Citat: Drnda-1 - 25 Siječanj, 2013, 00:13:26 ---sve ti je bitno, pogledaj da je vecina race setupa sa bubnjem nazad...
mislim da je mmario73 cak i rekao koja je razlika na minarelliju u tezini davno :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Onda bi po tom sp koji ima 5kg lakseg vozaca od fxrovog treba bit brzi od njega, al to nije slucaj :)
eladio:
jbt , sta da ti kazem.. :toothy11:
doma sam dosao s posla , bio sam zedan pa sam napravio onako malo cedevite pa sam si to popio (cca 1,5l) , onda sam shvatio da bi trebao nesto pojest pa sam si mrknuo tri kranjske od gavrilovića onako na ulju s senfom i pola kruha (polubijeli 700g) ..i tako..
brijem da bi samnom taj skuter isao i prije i poslije , isto :toothy3: :laughing7: :brushteeth:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju