Ostalo > Razne offtopic teme :)
eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije
zvonkec92:
Tako je, i meni ga odma zaracunava al nije ni to problem kolko je onaj poštin harać od 18.50kn Od 1.7. je internet kupovina za mene gotova kaj se tice pi*darija do 100kn
Poggiali:
meni pukla narukvica/remen od mi band 4, i kod nas je bio 40-50kn al nema ih niko vise... narucio sa alia za 6kn, i sad kolko mi posta uzme.. jbg , nemam alternativu...
zvonkec92:
Bilo bi dobro da uzmu 18.5 kn za npr vise paketa koji se nakupe za jednog covjeka u cca tjedan dana do dva al ako ce bas na svaki paket ic 18.50 jebacu im majku. Imam nekoliko paketa koji su po trackingu jos 28.5. dosli u HR i neki jos tokom 6. mj e to bogami necu preuzimat nek ih vracaju nazad
ljubo46:
Meni jucer dosao paket s alija i nista mi postar nije naplatio :icon_tongue:
Corector:
I onda se meni ljudi cude sto otpisujem skuter i bacam ga u djubre jer mi trosi 0.05l benzina vise. Da ne govorim o ovim otpadima sto sucu ladno po litar vise, alooooo, da si ne znam kakav ides na crnu listu.
Btw stiglo je i meni nesto specijalno jucer sto ne postoji kod nas, i nisu lupili nikalve dodatne naknade. Eto to sam slucajno uzeo jer jednostavno nema na nasem trzistu, i usput onako za dusu.l, ppcasno, uzeo jos par stvari i zakljucio sam tu kupovinu jer sam vec odradio pripreme na zivot bez tog shopa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju