Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (182/216) > >>

PchelaUbica:
Đoni pitaj ga di je on uzeo pa da i ti to nabavis za 38 kn

zvonkec92:

--- Citat: jony b. - 19 Svibanj, 2021, 05:26:05 ---....u spomenutom dućanu na njuški stoji 169kn, kad sam poslao upit kaže kriva cijena, 199kn je  :dontknow:....

--- Kraj citata ---
Ma nije moguceeee  :angry7: mora da im je bas jucer dobavljac digo cijene pa nisu stigli promjenit  ::)

jony b.:

--- Citat: PchelaUbica - 19 Svibanj, 2021, 06:51:47 ---Đoni pitaj ga di je on uzeo pa da i ti to nabavis za 38 kn

--- Kraj citata ---
....a baš bi mi rekao 😄....

--- Citat: zvonkec92 - 19 Svibanj, 2021, 08:40:13 ---

--- Citat: jony b. - 19 Svibanj, 2021, 05:26:05 ---....u spomenutom dućanu na njuški stoji 169kn, kad sam poslao upit kaže kriva cijena, 199kn je  :dontknow:....

--- Kraj citata ---
Ma nije moguceeee  :angry7: mora da im je bas jucer dobavljac digo cijene pa nisu stigli promjenit  ::)

--- Kraj citata ---
....izgleda je 😕 baš jučer, baš za mene, tako su svi Shimano bic dijelovi, od kad je korone, ošli 100-200% gore ili uopće nisu dobavljivi, znam jel šarafam u fušu....

zvonkec92:
Jos malo reklame za Motor-x, uredno dobio racun sa stvarnim cijenama u kojima je ukljucena marza i sva davanja drzavi, kolko onda nasi trgovci imaju marzu ako od poljaka dobe veleprodajne cijene... Veselim se sljedecoj narudbi

Poggiali:
nista, Zvonkec, otvaraj podruznicu, ionak si im ambasador :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju