Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (163/216) > >>

ljubo46:
Vjerujem da su dizne ok
Jbt rupa je rupa hahah
Idem si ai ja narucit samo ne kuzim iz linka jel sam odaberes od kud do kud hoces raspon ili dobijes sve navedene na slici?

zvonkec92:
Ne dobijes sve, sam si odaberes dole u opcijama i stavis u kosaricu... Fakat za cca 90kn set dizni od 50-108 se kod nas nikad i nigdje nece moci kupiti nit se ikad mogao. Živjeli kinezi i Aliexpress

Tu gdje pise 7 Color odabires od kolko do kolko hoces set

ljubo46:
Super je to idem kupit
Hvala puno  :headbang:

dado_mhr:

--- Citat: zvonkec92 - 18 Listopad, 2020, 08:39:02 ---Ne dobijes sve, sam si odaberes dole u opcijama i stavis u kosaricu... Fakat za cca 90kn set dizni od 50-108 se kod nas nikad i nigdje nece moci kupiti nit se ikad mogao. Živjeli kinezi i Aliexpress

Tu gdje pise 7 Color odabires od kolko do kolko hoces set

--- Kraj citata ---

Ja sam ih uzeo prije koji mjesec, nisam ih još probao...uzeo sam koju iste veličine kao i org dellorto da usporedim

zvonkec92:
Neki djelovi stigli pa evo malo detaljnijih slika, meni to djeluje dosta solidno s obzirom da sve skupa kosta 120-130kn, dizne oznacene brojevima kaj nije bas slucaj kod tih ljevih no name karbova, airbox za zivo cudo djeluje puno bolji od onih kineskih kaj se kod nas po intercarsu mogu kupit koji imaju prekratku lulicu pa ga nemres opce nasadit na karb.

Jedino ventilvar izgleda dosta škartan ali bitno je da sluzi svrsi a ne kako izgleda, takoder zvjezda kaj dode uz njega je za smece jer je lose odstancana pa bas i nema zube za radilicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju