Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (50/216) > >>

STJELE:

--- Citat: ivano_007 - 02 Lipanj, 2014, 23:10:34 ---I preporuke za aliexpress, puno brža poštarina nego na ebayu i nađu se jeftinije stvari. Miš mi je u roku 10 dana stigao na kućnu adresu, a na ebayu uvijek po 3 tjedna minimalno u većini slučajeva.

--- Kraj citata ---

Je li se na njemu isto može plaćati paypalom, naletio sam na ovu torbicu http://www.aliexpress.com/item/High-quality-thickening-version-fred-Male-hot-selling-fashion-small-canvas-shoulder-messenger-bag-free-shipping/1858920568.html piše između 15-60 dana da će doći  :toothy3: malo mi je jeba što je kopija, ne znam koja je procedura na carini, je li gledaju svaki paket ili samo one koji su skuplji, jer mi se ne da plaćat kazna i uništavanje.

ivano_007:
Imaš pod "Shipping & Payment" na koje načine plačanja aliexpress pruža zaštitu kupca. Neki prodavači nude i plaćanje Paypalom, ali u globalu ne nude. Konkretno ovaj tvoj oglas ne nudi PayPal, ja plaćam preko Visa electron kartice.

Ja bi na tvom mjestu riskirao, vjerovatno da će otvoriti paket, ali ne vjerujem da će radit gnjavažu na nešto što košta 50 kn. Al kako hoćeš, sam odluči :icon_thumright:

Edit: Ovo ti kažem iz iskustva, jer znam koliko su aljkavi gore na carini, ne zna se tko pije, a tko plaća. Zvao sam par puta pa znam, a na mailove ne odgovaraju. Uz to, prijatelju mi je prije koji misec stigla kopija Iphona5 za 300 kuna, morao je platiti carinu, znači da su ga otvorili i sve i da je prošao bez problema.

balicdim:
Aliexpress placanje visa electron, novci sigurni ali ima i kod njih fejkera
Dosta njih pise da ima mogucnost placanja putem paypala, no kad se ide na placanje, nema opcije PP-a

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Aprilia97:

--- Citat: Reponja - 03 Lipanj, 2014, 15:05:02 ---
--- Citat: Aprilia97 - 03 Lipanj, 2014, 14:51:16 ---Nadite mi neku xenon bulb xD
Zarulju ili kompletni xe

--- Kraj citata ---

Nađi si sam, nije ti nitko ovdje tvoje potrkalo, pa da koristi tražilicu umjesto tebe, zajebaje se sa c/p i linkanjem
jer se tebi neda samome naći ono što ti treba. Nisi jedini, ima ih takvih i u blic pitanjima, ali i to će se ubrzo početi
dovoditi u red! Nije ti zahtjev na mjestu...  :angry7: Mene bi bilo sramota tražiti nešto takvo...

--- Kraj citata ---

sta seres odma koji kurc kad neznam koji trebam uzet,ZATO SAM I NAPISO DA MI NEKO NADE,da ne uzmem neko smece!

Grale:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Lipanj, 2014, 11:30:41 ---
sta seres odma koji kurc kad neznam koji trebam uzet,ZATO SAM I NAPISO DA MI NEKO NADE,da ne uzmem neko smece!

--- Kraj citata ---
Dobro ti je reko, šta ti misliš da svi jedva čekaju da idu tebi tražit žarulje, jer si njim naredio?
Ajde da si lijepo pitao možda bi još neko i stavio, i onda još ideš tako nešto Reponji govorit, sramota te more bit, upristoji se ubuduće.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju