Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (45/216) > >>

TomoRI:
to ti nikako ne preporučam, prenstveno zbog toga što kad netko zatrubi uvijek se okreneš i pogledaš šta je bilo/će biti. Pa zamisli da ti netko izljeće i svira a ti ga ne čuješ zbog muzike. Radi kako hoćeš, ovo je moj savijet.

robert:
sve se odnosi na tebe. jebeš kvar kad ne čuješ šta se dešava u prometu

robert:

--- Citat: TomoRI - 10 Svibanj, 2014, 17:38:07 ---to ti nikako ne preporučam, prenstveno zbog toga što kad netko zatrubi uvijek se okreneš i pogledaš šta je bilo/će biti. Pa zamisli da ti netko izljeće i svira a ti ga ne čuješ zbog muzike. Radi kako hoćeš, ovo je moj savijet.

--- Kraj citata ---
baš zato sam i napisao ovo

--- Citat: robert - 10 Svibanj, 2014, 16:55:24 ---prije korištenja kupi mog VXRa da i ja nešto zaradim a ne samo grobari.

frende, voziš cvaju koliko sam skužio. glasan je i neke je stvari teško skužit na vrijeme a sad kako će to biti kad još staviš muziku ispod kacige

--- Kraj citata ---

balicdim:
micro sd kartica od 64gb class 10 - cijena - sitnica 60kn

http://www.aliexpress.com/item/ADATA-64GB-32GB-16GB-8GB-4GB-Class-10-Micro-SD-Card-Memory-Flash-SDHC-TF-Cards/896038966.html?spm=5261.7132366.1996734150.277

andy:
Kak je to tak jeftino? Jel si naručio vec i isprobao, jel valja sta? Brzina čitanja/pisanja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju