Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (37/216) > >>

Aprilia97:

--- Citat: Brnelic - 21 Veljača, 2014, 14:30:13 ---Dajte nabacite neku fora ebay stvarčicu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

i da je za sirotínju  :toothy3:

danc00:

--- Citat: zvonkec92 - 21 Veljača, 2014, 09:14:12 ---sad ce danco jos i pitati kak mozes sam ozraciti kocnice na autu. kao sto drnda kaze, sve se moze ako imas malo mozga i ako se znas snac.  meni je takoder neshvatljivo kak neko otvori temu kak odserafit seraf ako je sjebana glava i okrenuo se kljuc, treba ukljucit mozdane vijuge, ima jako puno nacina. tako je u svakom poslu.

aj dosta prepiranja

--- Kraj citata ---

Kakve veze sad ima ova tvoja prva recenica?? Zasto bi ja to trebal pitati, po cemu si to zakljucil...ja mislim da si ti neshvatljiv...

Fino bi se uklopil u ovaj vic....
Ajme cega sve nena na tom forumu!

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Reponja:
http://www.ebay.com/itm/15-15-4-15-6-Inch-Laptop-Notebook-Carry-Sleeve-Case-Pouch-Bag-Cover-Neoprene-/200795376825?pt=US_Laptop_Cases_Bags&hash=item2ec0564cb9

Ne znam jesam li već stavljao (neda mi se scrollat i tražiti po temi), ali je u svakom slučaju odlična stvar.
Laptop furam 99% u ruksaku i ovo je odličan kurton da se isti ne ogrebe o druge gluposti. Nakon par dana
luftanja se može koristiti (ma može i prije, ali zaudara na tvornicu/plastiku), a i lijepo izgleda. KeyWord su
Sleeve i Laptop, pa si birajte po veličini i broju slike... Ja i dalje oduševljen. Ako niš drugo, može biti dobar i
poklon za nekoga...

Brnelic:

--- Citat: Aprilia97 - 21 Veljača, 2014, 14:39:25 ---
--- Citat: Brnelic - 21 Veljača, 2014, 14:30:13 ---Dajte nabacite neku fora ebay stvarčicu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

i da je za sirotínju  :toothy3:

--- Kraj citata ---
tako nekako  ;D

Matija97:

--- Citat: ivano_007 - 21 Veljača, 2014, 14:37:09 ---

--- Kraj citata ---
Evo samo za tebe :binkybaby:

http://www.banggood.com/7-Color-Changing-LED-Faucet-Light-Temperature-Sensor-Control-p-79612.html

--- Kraj citata ---

hahahahaha kako dobro,zanima me samo dali se to pali cim otvoris vodu ili moras bas upalit na neku gumbic ili neki drugi nacin?  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju