Ostalo > Razne offtopic teme :)
eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije
skuteri_zg:
nekako mi se više čini da je to stvar financija i načina na koji smo učili to napraviti
ja ne znam ni na jedan način jer nisam to nikad sam napravio nego uvijek sa bratom ili starim, ako mogu birati vjerojatno bih si kupio taj odzračnik, ali pošto nisam baš frendovski sa lovom, onda vjerojatno ću to raditi kao zvonkec i buraz.
Josip-98:
ko ima placa servis ko nema radi sam i krpa kraj sa krajen
danc00:
Nemojte mi lovu spominjat, jer da je nemate ne bi imali ni skutere, a bome ni to po čemu tipkuljite, ne radi se tu o lovi i kolko to košta. Radi se o tome s čim odzračuješ kočnice, i tome da nije neko retardiran ak ne mijenja ulje da jednom rukom pumpa, a drugom zatvra i otvara ventil na čeljusti (jer tak se možda i na malom skuteru može, ali ne i na svakom, i kaj bi onda ljudi morali imati uvjek nekog pored sebe da pridrži ak nemreš sam)... trebali bi to svi do sad shvatit :dontknow:
Drnda:
gle, nije problem sam to odraditi, problem je sto se neki neznaju snaci, sam sam recimo i po autu i po motorima uvijek, pa sve odradim bez pomoci. bitno se snaci.. ali ne treba nekoga napadati ako ne zeli ili nezna kako...
ovo ce olaksati sigurno nekome posao, i ako si zeli kupiti, zasto bi ga netko vrijedjao. meni osobno bi to bio visak medju alatom i necu ni kupovati, ali nekima je to must have dijel... nisu svi isti i to treba razumjeti
zvonkec92:
sad ce danco jos i pitati kak mozes sam ozraciti kocnice na autu. kao sto drnda kaze, sve se moze ako imas malo mozga i ako se znas snac. meni je takoder neshvatljivo kak neko otvori temu kak odserafit seraf ako je sjebana glava i okrenuo se kljuc, treba ukljucit mozdane vijuge, ima jako puno nacina. tako je u svakom poslu.
aj dosta prepiranja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju