Ostalo > Razne offtopic teme :)

eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije

<< < (33/216) > >>

zvonkec92:

--- Citat: jony b. - 19 Veljača, 2014, 07:39:15 ---....dobro objasni mi kako bi ti ozračio SAM bez toga....

--- Kraj citata ---
kao i uvjek do sada kao i sav normalan svijet,msm nemam nista protiv ko oce nek koristi to al meni to nije potrebno jer znam i bez toga.

neos 123:

--- Citat: jony b. - 19 Veljača, 2014, 07:39:15 ---....dobro objasni mi kako bi ti ozračio SAM bez toga....

--- Kraj citata ---

isto kao sto sam odzracio prednju prije 15ak dana hahah

Drnda:
otvoris dole, kako se iscijedi staro( pritom pumpas ruckicu da izbaci ulje, otvoris gore i ulijevas, kad dodje do dole ulje, zatvoris dolje i pumpas malo pa opet dole otvoris da izbaci zrak, i to ponovis dok ne bude normalno tvrda rucka i pri kocenju ne propada, zatim nalijes u posudicu do max ulje i zategnes sve lijepo

zvonkec92:
a moze se i sa onom cjevcicom pa da bude uronjena u neku posudu u kojoj takoder ima ulja, taj nepovratni ventil je cista glupost. kao sto sam i reko , ko nezna bez toga nece ni sa tim.

formoz:
ne znam zasto bi bila glupost ovo sa nepovratnim ventilom. to je genijalno. ja osobno ne znam kako bi odzracio kocnicu na klasicni nacin SAM. kako cu ja drzat stisnutu kocnicu i odvit sisu na kljestima i zavit a da ne pustam kocnicu. a s ovim uradis za minutu odzracivanje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju