Ostalo > Razne offtopic teme :)
eBay/Aliexpress/Skuter shopovi - fancy stvari, dobre ponude, popusti, akcije
jony b.:
--- Citat: balicdim - 13 Siječanj, 2014, 09:18:07 ---ruter, wifi odašiljač (ako imate žičani modem), pojačivač signala, sve u jednom
http://www.ebay.com/itm/TENDA-A6-Portable-Mini-Pocket-WiFi-Wireless-N-AP-Router-Range-Extender-Repeater-/280996378477?pt=COMP_EN_Routers&hash=item416cb0776d#ht_11404wt_804
jedino što ga je ubijstvo aktivirat ako poslužitelj linije i on imaju istu IP adresu, ali kad se skonta gdje je problem za 2 minute je uštelovan
--- Kraj citata ---
....ček ček.... ajd mi reci:
imam dogovor sa susjedom i preko ceste čupam njegov wifi, al imam ga samo u prve dvije sobe (2 crte na laptopu, 1 jedva na mobu), jel mi ta stvar može pojačat signal susnedov da ga mogu vatat i u ostatku kuće?
....i ako to nije to što ja trebam, a ti ili netko drugi znate što ja trebam molm vas da mi pomognete....
balicdim:
tako je, to ti treba, iako što se tiče mobitela to ti je stvar unutar njega, imam slučaj iphone 4s i lg p350 i prcmoljak od lg-ja hvata bolji signal od iphonea na istu udaljenost od rutera
kod ovoga imaš foru da ga spojiš sa postojećim ruterom, uskladiš parametre za WISP mode skineš ga sa rutera staviš kod sebe na struju gdje ima najviše signala i on ti pokriva cijelu kuću
Grale:
--- Citat: balicdim - 17 Siječanj, 2014, 07:47:38 ---tako je, to ti treba, iako što se tiče mobitela to ti je stvar unutar njega, imam slučaj iphone 4s i lg p350 i prcmoljak od lg-ja hvata bolji signal od iphonea na istu udaljenost od rutera
--- Kraj citata ---
To sranje od mobitela ima najjači wireless koji sam ikad videl.
Frend ga je imal, mob prejadan, al on uvijek fata signal, a mi se možemo jebat :icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: balicdim - 17 Siječanj, 2014, 07:47:38 ---tako je, to ti treba, iako što se tiče mobitela to ti je stvar unutar njega, imam slučaj iphone 4s i lg p350 i prcmoljak od lg-ja hvata bolji signal od iphonea na istu udaljenost od rutera
--- Kraj citata ---
ja ga imam vec dvi ipo godine i bas radi toga ga ne zelim mjenjat jer mogu za vrime pridavanja u zadnji red i visit na youtube a ostali mobiteli tu ni ne hvataju wifi...
a i dobar je za otvorit pivu :icon_thumright:
Drnda:
meni dosla 4 powerbanka za mob 2600mah, i mogu reci da je odlicna stvar, puni brze od punjaca , ili je tu negdje , jako brzo, nisam gledao koliko moze puniti, ali vjerujem da ima blizu 2600, tj ne vjerujem da je slabiji od deklariranoga..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju