Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina novog skutera - POMAGAJTE !!!
filiplatinovicz:
Ma ne ljutim se ni najmanje, prijatelju... samo se malo čudim jezuitskoj pragmatičnosti... ako ne da djevica potraži kod stare babe! :headbang:
Vlasnik magnetixa mi je prijatelj... ali nam kese nisu sestre. hebe se meni di ćete kupovat i što. osobno uvijek plediram za kvalitetniju robu... bolja je pouzdanija i dugotrajnija... a u politiku cijena se ne pačam, ali popust od 10 posto za iskazničare foruma stoji!
Doomsday:
Ja protiv Isusovaca neman ama baš ništa... :toothy3:
Iako su mi Dominikanci draži... :laughing7:
filiplatinovicz:
Benedicamus Domini! :notworthy: :icon_thumright: :glasses9:
IZd:
Ne želim Vas još zamarati hvalospjevima o Nexus-u. To ću ostaviti za drugi put. Usput, svima hvala na savjetima i linkovima oko opreme. Pomalo skupljam jeftinije dijelove opreme (rukavice, potkapa, štitnici za koljena) tako da mi ostaje još jedna dobra (solidna) jakna za kupiti...
Osim jekne, imam još jedno pitanje a odnosi se na gorivo:
Što je bolje tankati: Eurosuper 95 ili Super plus 98. ??? :icon_scratch:
Mr J:
--- Citat: IZd - 11 Prosinac, 2006, 14:29:50 ---Ne želim Vas još zamarati hvalospjevima o Nexus-u. To ću ostaviti za drugi put. Usput, svima hvala na savjetima i linkovima oko opreme. Pomalo skupljam jeftinije dijelove opreme (rukavice, potkapa, štitnici za koljena) tako da mi ostaje još jedna dobra (solidna) jakna za kupiti...
Osim jekne, imam još jedno pitanje a odnosi se na gorivo:
Što je bolje tankati: Eurosuper 95 ili Super plus 98. ??? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Svejedno mu je samo da nije ispod 95 oktana!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju