Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

steeef,reponja prituzba,

<< < (3/4) > >>

daRio:

--- Citat: vekyyy - 24 Siječanj, 2013, 00:34:44 ---
--- Citat: daRio - 24 Siječanj, 2013, 00:28:00 ---
--- Citat: vekyyy - 24 Siječanj, 2013, 00:22:48 ---otvorio sam temu da se admini moraju pridrzavat pravila kao i ostali. Nebitno je sve ostalo.

--- Kraj citata ---

Stari,dugo godina sam bio admin na dva dobra foruma i vjeruj mi ovi Modovi su Majka Terezija .
Ja osobno bi ti već odavno obrisao neke teme i postove a o spamovima koje si radio ne treba trošiti riječi.
Ovi dečki nisu savršeni,imaju propuste ali ako se ne drže propisa to je u našu korist jer kad bi se držali doslovno većina nas bi stalno bila na hlađenju ili izbrisala account i sve odj...

--- Kraj citata ---

Naravno da može ako je kriva a zna se tko kontrolira Modove i na kome je ta odluka.
Iskreno ovo je benigna spika i tu nema neke ozbiljnosti da bi je trebalo ozbiljno shvaćati i stavljati u kategoriju prekršaja.
Malo si to peuveličao i uzeo srcu,prespavaj i sutra će ti pogled na sve ovo bito drukčiji.
Pojedi,popij,naguzi nešto,odigraj igricu na Plejki,pogledaj film ,bilo kaj naoravi samo se ne uvlači dublje u ovu diskusiju jer nečeš nista postići a usput će te forumski policajci počastiti Banankom.
Be cool kolega.

--- Kraj citata ---

danc00:
Veki, pusti si mira, zna se odavno da ko je tu admin(ne mislim na štefa samo, on je još mila majka) da radi kaj ga volja i ne volja, a da mu se ne smije prigovorit, tak da nema smisla uopće ulazit s nekim od njih u raspravu kad znaš ishod bez obzira na činjenice...kaj se toga tiče demokracija 0% ...al ne diraj i ne pikaj ti u osinjak pa neće ni ose tebe...,moj savjet...u ostalo ne ulazim.

Al kolko naletim na tvoje teme nisi ni ti baš bez putra na glavi, ne prihvačaš šalu na svoj račun a prcat dobro znaš!

Grale:
Eto dario je fino rekel sve :icon_thumright:

Jedno je interna spika i zajebancija,a drugo je baš vrijeđanje s namjerom...
Ali ako do sad nisi to naucil,više niti nebudes...
Forum nije odgojna ustanova...

--- Citat: danc00 - 24 Siječanj, 2013, 00:44:50 ---Veki, pusti si mira, zna se odavno da ko je tu admin(ne mislim na štefa samo, on je još mila majka) da radi kaj ga volja i ne volja, a da mu se ne smije prigovorit,

--- Kraj citata ---
Ma taj alfa je zajeban lik  :toothy12:

vekyyy:

--- Citat: Grale - 24 Siječanj, 2013, 00:50:03 ---Eto dario je fino rekel sve :icon_thumright:

Jedno je interna spika i zajebancija,a drugo je baš vrijeđanje s namjerom...
Ali ako do sad nisi to naucil,više niti nebudes...
Forum nije odgojna ustanova...

--- Citat: danc00 - 24 Siječanj, 2013, 00:44:50 ---Veki, pusti si mira, zna se odavno da ko je tu admin(ne mislim na štefa samo, on je još mila majka) da radi kaj ga volja i ne volja, a da mu se ne smije prigovorit,

--- Kraj citata ---
Ma taj alfa je zajeban lik  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Znaci da me ovim postom nazivas da sam neodgojen. Eto moderatora kakvo ponasanje imaju

steeef:
hahaha,to sam čekal  :icon_biggrin:

kao prvo,sad se pozivaš tu na pravila koja si kršil i ne jednom bil bannan zbog vrijeđanja,progledalo se kroz prste i pustilo ti se X besmislenih tema da se ne brišu odma i gluposti jer nisi prihvaćal komentare u svojim temama..kak ti imaš pravo otvorit temu,tak svi ostali imaju pravo komentirat..
ti si počel na mene skakat spominjat moje roditelje itd..i vrijeđat admine da su retardirani i sad se ti nešt tužakaš?
voliš provocirat i podjebavat,veoma voliš ali dok tebe neko e onda je amen.

uopće mi se neda raspravljati s tobom,a to kakve su ti teme vide i ostali i vidiš i ti sam po komentarima ostalih  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju