Ostalo > Razne offtopic teme :)

"bubica za prepisivanje"

<< < (2/4) > >>

charnel:

--- Citat: vktr - 22 Siječanj, 2013, 19:31:40 ---
--- Citat: charnel - 22 Siječanj, 2013, 19:28:46 ---pa jbt lakše naučit neg to sve iskemijat  :toothy12:

--- Kraj citata ---
a nije, da bi naučio moraš čitat iljadu puta i razmišljat i ponavljat i gluposti,

--- Kraj citata ---
a da, onda ces mozda nesto i znat kad zavrsis fax.  :)

zemo323:
Ja sam sebi bio za biologiju proveo slusalicu na lijevu ruku i kod rucnog zgloba je zalijepio.. Kako na slusalicama od moba imam kontroler kojim mogu pojacat/smanjit/play/pause/stop/naprije/nazad i onda samo prebacujes sta ti treba  :binkybaby:

Maestral:

--- Citat: vktr - 22 Siječanj, 2013, 19:31:40 ---
--- Citat: charnel - 22 Siječanj, 2013, 19:28:46 ---pa jbt lakše naučit neg to sve iskemijat  :toothy12:

--- Kraj citata ---
a nije, da bi naučio moraš čitat iljadu puta i razmišljat i ponavljat i gluposti, trošenje vremena , ovak "znaš" kad jednom pročitaš(snimiš)

to ti je ko ona isusova  :toothy12::
"Daj čovjeku ribu, nahranit ćeš ga za jedan dan. Nauči ga kako da peca, nahranio si ga za cijeli život"

--- Kraj citata ---

A ti imas priliku nauciti pecati i radje uzimas ribu... ???

Kada jednom dodjes u moje godine glavom bus lupal u zid kaj nisi naucil dok si imal svo vrijeme ovoga svijeta, nekoga tko te hrani i placa grijanje i obleku umjesto da si, uvjeren da si zajebal sistem, zajebal samoga sebe...

Reponja:
Iz mog bivšeg razreda je cura sa bluetooth slušalicom prošla maturu. Bez toga, nebi prošla ni test inteligencije.
Ako ti je za neke ispite u 6-om mjesecu, bojkotiraj frizera, taman stigne kosa malo preko uha..

Uvijek možeš preskenirati etiketu sa plastične boce, jednom napraviš šablonu u Photoshopu i samo šaltaš tekst
po potrebi. Ista veličina i boja fonta, nikome neće ni pasti na pamet da ti čita etiketu sa boce. A ona stoji direktno
pred tobom, sve ti je pred očima.

Biker(ss):
Program za bt, frend vani, slušalica u uhu i udri  :icon_thumright:
tako smo ja i moja ekipa radili

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju