Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje karburatora??
sladjan94:
Tako ce i biti ali bar mislim da necu stici za ovu sezonu skupiti love za to sve :dontknow:
Mozda investiram preko zime u to sve tako da za sledecu sezonu bude sve ko metak!
Ove zime sam malo vise potrosio love na styling a sledece zime i u tuning :)
Sruko sam oko 1200 kuna=300km u styling mada nisam nesto puno posebno dijelova ni uzeo ali kad je poskupo ;)
Ok onda hvala ti druze na odgovoru nadam se da ce doc na svoje to sve :icon_thumright: poz
kurbla001:
--- Citat: sladjan94 - 18 Veljača, 2013, 00:16:05 ---Tako ce i biti ali bar mislim da necu stici za ovu sezonu skupiti love za to sve :dontknow:
Mozda investiram preko zime u to sve tako da za sledecu sezonu bude sve ko metak!
Ove zime sam malo vise potrosio love na styling a sledece zime i u tuning :)
Sruko sam oko 1200 kuna=300km u styling mada nisam nesto puno posebno dijelova ni uzeo ali kad je poskupo ;)
Ok onda hvala ti druze na odgovoru nadam se da ce doc na svoje to sve :icon_thumright: poz
--- Kraj citata ---
možeš si naći dosta dijelova u tržnici....sad ako hoćeš sve novo to sam odluči.....
IceMan:
jel po vama ovo ok?
znaci zip sa leo vince gp, dell 17,5 karb, dizna 70, redsponge, saraf na krug ipo i igla spustena do kraja, smjesa je dobra, mozda mrvicu bogatija...al potrosnja je 5 litara, vecinom ful gas, jel bi trebala bit manja potrosnja?
sladjan94:
Ne..
Meni sa 12mm karbom i diznom 72 isto tako trosi mozda!Normalna voznja 4l od prilike! al kod mene na sfu :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju