Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje karburatora??
Iwo SR Tuono:
19 nema vidu za zrak nego vidu za gorivo, s tom vidom dodajes i oduzimas benzin cini mi se na pilot dizni i ona ti utjece na odziv. Taj 19 je odlican karb al napisi koji je tocan model i setup pa cemo ti znat bolje rec :)
kurbla001:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Veljača, 2013, 11:02:05 ---19 nema vidu za zrak nego vidu za gorivo, s tom vidom dodajes i oduzimas benzin cini mi se na pilot dizni i ona ti utjece na odziv. Taj 19 je odlican karb al napisi koji je tocan model i setup pa cemo ti znat bolje rec :)
--- Kraj citata ---
sa novom svijećicom istom kašljuca iz spuha kad dam gas, a na leru radi super....dam gas guši se i kašlje iz spuha, i nebi ga uštimao nikako....
19 phbg DS ler 45, čok 60, glavna 80, igla w9 na 2 zubu dignuta, stavio sam evo sad staru svijećicu ngkb9es i sada radi odlično, a sa novom neće da me ubiješ......
kurbla001:
evo sad nakon što sam stavio staru svijećicu ngkb9es..mislim nije baš stara ali...
i motor ide kao zmaj, doslovno..i smijesa mi je i više nego odlična.....može malo i bolje ali ova boja je sad odlična...
neznam tko tu sad koga kara, kad mi sa ganc novom 9-tkom neće da radi nikako osim na leru....!!!! pa neću se valjda voziti na starim svijećicama..??!!
čudno mi je to malo, kako sam nariktao s novom neće, zamijenim samo svijećicu ostalo kako sam namjestio je ostalo isto i radi bez problema...!!!
Caky644:
mozda je greska bas u novoj ako imas para kupi jos jednu novu
kurbla001:
imam ja par, hvala Bogu nego neću dok radi ova......ali me zanima još jedna stvar kako funkcionira onaj vijak smijese...odvrnut je na 1,5 kruga ..pola svijećice je idealno a pola je malo crno..??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju