Ostalo > Svijet računala i mobitela

Android TV

<< < (6/13) > >>

fleky911:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Siječanj, 2013, 17:45:50 ---moze li mi netko objasniti sto je tocno svrha ovoga, to je nekakav media centar koji je neka vrsta docka gdje kopcas sve i to gledas na telki ?

--- Kraj citata ---
zamisli da imas android mob koji ima velik ekran ko tv ...eto to ti je to

Domba:
Ajde koji review kada vam stignu media centri. Sve nekako mi se cini zanimljivim. Ali me strah uzimati napamet.

svbeljan:

--- Citat: andy - 18 Siječanj, 2013, 16:37:42 ---Sviđa mi se stvar @svbeljan  :icon_thumright:

Daj mi samo reci ovaj s 3. linka kako se spaja na TV ? Samo HDMI ?

Imam stariji TV pa imam samo ulaze za činč kablove i scart.. Ima kakva opcija za mene !!? :)

EDIT:

Možda ovo, dal bi radilo ?

http://www.ebay.com/itm/5-feet-1-5M-HDMI-Male-to-3RCA-3-RCA-Video-Audio-AV-Cable-22-/111001784363?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item19d838d02b

--- Kraj citata ---
bas sbog toga sam ja narucio ovaj prvi koji ima av izlaz
za ovog drugog treba uzeti hdmi-av converter koji dekodira digitalni i pretvara u analogni signal i obrnuto.
nekih 40-ak dolara košta.
a ovaj kabel sam čitao da ne šljaka jer on teoretski ne može pretvoriti digitalni u analogni signal
btw. imaš još xperiu U ?
ako imaš, otključaj bootloader i baci cm9 na njega.
preporodit ćeš se stari moj. u 7 dana jednom zašteko nije. totalno drugi mob

andy:
Da zato sam i mislio da ne radi zbog toga što je ovo digitalni signal..

Morat cu i ja onda ovaj prvi, iako mi treći izgleda puno bolje...

Nemogu stavit custom rom jer mi nije dozvoljeno otkljucat bootloader, već bi ga ja odavno stavio.. :/

fleky911:

--- Citat: andy - 19 Siječanj, 2013, 10:14:13 ---Da zato sam i mislio da ne radi zbog toga što je ovo digitalni signal..

Morat cu i ja onda ovaj prvi, iako mi treći izgleda puno bolje...

Nemogu stavit custom rom jer mi nije dozvoljeno otkljucat bootloader, već bi ga ja odavno stavio.. :/

--- Kraj citata ---
kak to mislis nije dozvoljeno?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju