Ostalo > Svijet računala i mobitela

Android TV

<< < (4/13) > >>

svbeljan:
naručio sam 2 komada maloprije =)
one s 1. i 3. linka
1. ima jednojezgreni procesor na 1,5ghz iako čitam po netu da je brzina tog procesora normalna brzina od 600-1000Mhz. ali tko zna šta su kinezi napravili.
ima 1GB rama
4GB interne memorije, proširivo do 32Gb sd karticom i podržava externe hard diskove.
i navedeno je da ima maIL 400 grafički procesor koje koliko znam ne postoji, nego jedino možda MALI 400 kojeg imam na xperii U i čitao sam po netu da je odličan.

2. ima dvojezgreni Cortex A9 procesor i naveden mu je takt od 1,6Ghz koji se također nalazi u xperii U i radi na 1Ghz
također 1GB rama
8GB interne memorije proširivo do 32 sa sd karticom i također podržava externi hdd
grafički proc. također MALI 400
i još se uz tog drugog dobije airfly mouse koji na ebay-u sam košta 20-ak $

ako to sve bude kako treba, onda mislim da sam prošao i više nego odlično.
ovog drugog hvale po forumima, a o prvom ne nalazim nikakve informacije  :dontknow:
kada mi sve stigne, napisati ću detaljne dojmove  :icon_thumright:

zvonkec_92:

--- Citat: dule pacov - 18 Siječanj, 2013, 12:40:07 ---Taj tablet je neka muljaža jer piše da je to model pod nazivom Ainol Novo 10 Hero, a kad se on utipka u ebay nema nijedan koji je jeftiniji od 200$, tak da ovaj ne može biti nikako 30$.

Mislim te stvari su jako pojeftinile ali ne možete očekivat da ćete kupit tablet za pol bureka  :toothy12:

--- Kraj citata ---
upisi u youtube pa bus videl da i nije tolko los...a i da nevaljaju seller bi imo nekoliko minusa za taj tablet, a gle prodano ih je puuno i nisam vidio da je neko ostavio loš bedbek

dule pacov:
Jel ti razumiješ šta ja govorim? Taj tablet je jako dobar, gledo sam na dosta recenzija ali ne košta nikakvih 30$, ti jednostavno nisi kupio taj tablet koji je na slici i opisu jer on košta preko 1000kn  :icon_biggrin:
Pitaj Boga kakav komad plastike će tebi doć doma...

Uostalom da ne bi bilo da pričam bezveze : http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=Ainol+Novo+10+Hero&_sacat=0&_from=R40

neuromaniac:
kao da je i bitno kakav je za 200 kn je bitno samo da radi , jer realno šta moš kupit za te novce od takvih stvari ?

dule pacov:

--- Citat: neuromaniac - 18 Siječanj, 2013, 15:47:54 ---kao da je i bitno kakav je za 200 kn je bitno samo da radi , jer realno šta moš kupit za te novce od takvih stvari ?

--- Kraj citata ---

Pa kak nebi bilo bitno kad ne znaš kaj kupuješ?

Zvonkec nadam se da će ti nešto normalno doć doma i da će ti se isplatit kupovina, obavezno javi ovdje jer ako je fakat ta cijena ja bum digel kredit i uzo bar 50 komada i tu ih komotno pordavo po 800 -1000kn  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju