Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
Varazdin
jprekrit:
--- Citat: Pupo - 15 Ožujak, 2010, 23:13:47 ---Gdje ste jebaci, jel tko za cugu al negdje di se može pjehe doć? ;D
--- Kraj citata ---
Zas pešice? nemaš skutera? Dojdem ja do varaždina, pa prejdemo na pivu k proof-u!
Pupo:
--- Citat: jprekrit - 15 Ožujak, 2010, 23:42:31 ---Zas pešice? nemaš skutera? Dojdem ja do varaždina, pa prejdemo na pivu k proof-u!
--- Kraj citata ---
Jbg, nemam vamo u Vž skutera. Aj rješit će mo nešto da upoznam tu Vž ekipu. Već sam neko vrijeme tu a samo sam Shiltaca vidio ovako i to na pol minute :)
jprekrit:
--- Citat: Pupo - 15 Ožujak, 2010, 23:58:57 ---Jbg, nemam vamo u Vž skutera. Aj rješit će mo nešto da upoznam tu Vž ekipu. Već sam neko vrijeme tu a samo sam Shiltaca vidio ovako i to na pol minute :)
--- Kraj citata ---
Haha... ah so... Znači ti si zagorac slavonskog podrijetla.... Ajd čujemo se kad ću imati slobodnog vremena kroz vikend... Svaki dan sam inače u VŽ-u, ali na poslu i nemam vremena ostati...
PROOF:
ja vas cekam :D
Shiltac:
--- Citat: Pupo - 15 Ožujak, 2010, 23:58:57 ---Jbg, nemam vamo u Vž skutera. Aj rješit će mo nešto da upoznam tu Vž ekipu. Već sam neko vrijeme tu a samo sam Shiltaca vidio ovako i to na pol minute :)
--- Kraj citata ---
da u raju smo se sreli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju