Ostalo > Foto, video, music...

komedija, naziv?

<< < (2/3) > >>

neer:
sori sto ozivljavam tako staru temu,ja si skinio fil ovaj film je boleščura predobar je svi se zovu pjer haha preporucam  :headbang: :laughing1:

replcnt:
e imam i ja pitanje za jednu komediju, neznam kak da objasnim al pokušaću najbolje što mogu:

neki lik se uglavnom ženi, i on i njegovi buddy's slave momačku, tu je i striptizeta na momačkoj koja dovee dijete, bla bla, a taj njegov buddy jednom nekad je na airportu sreo tu ženu za koju se on ženi, i nešto se dopisivo sa njenom sestrom mlađom, da bi ju na kraju upozno na vjenčanju, sječam se kraja da ju išo ganjat i da ga auto puko točno ispred nje, znam da je nešto kao što dečki vole, ili što dečki žele, ili nekih 10 muških razloga, nešto....neam pojma, eto molim pomoć  :notworthy:

RimSo:
Moguće da je 10 muških razloga al ti bum ne budem siguran..

a jel neko našao ovu o kamenku..frend mi je neki dan gledao na TV-u i kaže da je loodo do jaja..franckuska je komedija..

Još bih preporučio Asterix & Obelix on Olimpyc Games.. :laughing9:

charnel:

--- Citat: RimSo - 09 Rujan, 2008, 15:40:51 ---
a jel neko našao ovu o kamenku..frend mi je neki dan gledao na TV-u i kaže da je loodo do jaja..franckuska je komedija..

--- Kraj citata ---

zove se Rrrrrrr. skini je preko torrenta.

RimSo:

--- Citat: charnel - 09 Rujan, 2008, 15:51:55 ---
--- Citat: RimSo - 09 Rujan, 2008, 15:40:51 ---

--- Kraj citata ---

zove se Rrrrrrr. skini je preko torrenta.

--- Kraj citata ---

Jooooj loodog naziva..ajd probat ću naći..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju