Općenito > Propisi
A1 kategorija prelazi u A
neuromaniac:
--- Citat: Shiltac - 04 Ožujak, 2013, 22:13:07 --- :icon_scratch:
j#bote ja tek sad vidio ovo! Pa ja sam položio A1 2007. godine! I kad sam sa 18 položio B nisam dobio A!
Kako sutra idem na mup odmah ujutro! :klanjamose: :bacva:
:falafala:
--- Kraj citata ---
prva stvar ujutro :icon_thumright: da nije bilo foruma nebih ni ja znao , otišao prije koji tjedan i dobio , hvala svima :vopipivo:
zvonkec_92:
opet novi zakon.. nije do 17.6. neg do 9.6.2008. ko je polozio moze dobit A.. sad bio s braticem on je polozio 14.6.2008. jednako smo stari. i on je sa 16 polozio i nemoze dobit...
ko tu sad koga jebe nabijem ih sve nak**ra*
andy:
Znači da ni ne idem sutra, nema smisla jel tako !? ;D
istipa622:
--- Citat: andy - 05 Ožujak, 2013, 18:14:09 ---Znači da ni ne idem sutra, nema smisla jel tako !? ;D
--- Kraj citata ---
ja bih na tvom mjestu otišao.-..nemaš šta izgubit...samo možeš dobit :dontknow:
inaće na forumu motori.hr se počela vrtit neka priča...
--- Citat: dapola - 26 Veljača, 2013, 23:07:32 ---
4)Polaganje vozačkih ispita;
Iz Ministarstva su me zvali i rekli „čestitam karavani,uspjeli ste“ no nelogičnost vezana za polaganje A kategorija i nebulozne cifre ISPRAVLJENA JE i sada samo čekamo da „ostarimo“ i steknemo pravo „pune A kategorije“ bez dodatnih troškova.
Ovo nije Stipko smislio,ovo je čitao po raznim motoportalima,ex motoscena,motori hr,KLE forum i ostalima te izašao s tom idejom zajedno sa teamom ispred Predsjednika Republike i MUP te Ministra prometa…i eto,uspjeh nije izostao.
--- Kraj citata ---
link na temu:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,230494.0.html
Inaće tko nije upućen "Karavana za život" je akcija motorista koja je održana prošle godine u Karlovcu u cilju ukazivanja da ima puno motorista na cesti a usput su iznešeni i neki zahtjevi (polgedaj str.3 u temi na motori.hr)
zvonkec_92:
--- Citat: andy - 05 Ožujak, 2013, 18:14:09 ---Znači da ni ne idem sutra, nema smisla jel tako !? ;D
--- Kraj citata ---
ak ti se da natezat s njima odi. bili smo opet ja bratic i njegov stari svadat se sa njima.. taj zakon je 9.6.2008. objavljen u narodnim novinama, a da stupi na snagu treba proc 8 dana sto je 17.6. o kojem svi pricaju i nemres ti guski to objasnit ona tupi po svom i mos ju jebat..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju